Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

S tabulovou barvou dokážete doma zázraky

28. 09. 2016 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Černá tabulová barva je úžasná věc. Použít ji můžete prakticky v kterékoli místnosti, na nábytek či drobné dekorace. Máme pro vás několik tipů.

Video návody najdete zde
Zeď na vzkazy








Zeď na vzkazy

Nebojte se tabulovou barvu použít na zeď, vstupní hala je ideálním místem. Papírovou malířskou páskou si vyměřte daný prostor, zeď ošetřete penetrací a druhý den můžete natírat. Začněte nejprve u krajů malým štětcem, na ostatní plochu použijte váleček. Velká informační tabule v hale je hotová po cca čtyřiadvaceti hodinách, kdy barva zcela zaschne. Celá rodina si na ni křídou může psát vzkazy nebo zapisovat důležité události. Stejnou barvou si můžete natřít i zásuvky staré komody. Po zaschnutí lze na komodu psát křídou v tužce. Smažete ji pak stejně jako školní tabuli – mokrou houbou.

Fixou, ne křídou

Pokud chcete psát na zeď fixou a ne křídou, natřete tabulovou barvu ještě vrstvou speciálního průhledného nátěru.  Po 24 hodinách se zeď změní v zeď popisovatelnou, ale pouze fixou na sklo nebo fixou označenou whiteboard marker. Tyto fixy lze smýt mokrou houbičkou nebo flanelovým hadříkem. A pokud se teprve chystáte koupit nábytek, prozatím si ho na zeď namalujte.

Na zahradní partyZahradní party

Tabulovou barvu lze samozřejmě použít i na povrchy ze dřeva. Chystáte dětskou party či rodinnou oslavu? Pro takovou událost je ideální mít v záloze klasickou dřevěnou menu tabuli. Stačí ji opřít o pevnou stěnu či strom a před ni umístit stůl s dobrotami. Do zahrady můžete umístit i rozcestník s šipkami ve stejném designu jako tabule. Šipky jsou na tyči připevněné pomocí suchého zipu, můžete je tak otočit směrem, který právě potřebujete.

Dekorace nad krb

Pomocí tabulovky vyrobíte i zajímavou dekoraci nad krb. Stačí k tomu kus pařezu, široký zhruba pět až šest centimetrů. Povrch nejprve dobře zakytujte, nechte zaschnout do druhého dne a poté nanášejte barvu menším štětcem. Popisovat se opět dá školní křídou nebo křídou v tužce. Po stranách zatlučte malé hřebíčky, zavažte stuhu a zavěste nad krb.

Nová televize Net ChannelTabulovku koupíte i ve spreji

Hodí se v případě, že plochy, které potřebujete natřít, jsou příliš malé, například víčka zavařovacích sklenic, které proměníte ve stylové kořenky či dózy, nebo obyčejné prkénko do kuchyně. Tabulová barva drží i na skle. Sklenici od vína zabalte do sáčku, zalepte páskou, aplikujte sprej na spodní část nožičky a nechte zaschnout.  Díky tomu si hosté svou sklenku vína jistě poznají. 

Nový pořad plný inspirace a pracovních postupů KRÁSNÝ DOMOV na nové internetové televizi Net Channel

Jak využít staré dveře, dřevěné bedýnky či hromadu starých klíčů? Jak proměnit terasu, co vykouzlíte ze štaflí či žebříku a co dokáže tabulová barva? Odpovědi najdete v pořadu KRÁSNÝ DOMOV, který je určený pro všechny kreativní duše a šikovné ruce, které hledají rady, tipy a inspiraci, jak si vylepšit domov od půdy až po sklep, zahradu nevyjímaje. Video návody jsou jednoduché, finančně nenáročné a některé zvládnou i děti.

Pořad KRÁSNÝ DOMOV (zde) můžete sledovat na nové internetové televizi Net Channel – www.netchannel.cz. Televize uvádí široké portfolio pořadů z vlastní tvorby a jako bonus nabízí divákům také krátké i celovečerní filmy, které budou ke zhlédnutí opět zdarma. V září televize Net Channel odstartovala exkluzivní televizní premiérou romantického českého filmu INTIMITY, v hlavních rolích s Tomášem Klusem, Kristýnou Leichtovou, Ondřejem Vetchým, Petrem Štěpánkem či Zlatou Adamovskou.  Z hrané tvorby se diváci mohou těšit na motoristický „antimagazín“ KLÍNOVÝ ŘEMEN, v němž svérázná dvojice Lukáš Langmajer a Karel Zima poskytnou řidičům řadu (ne)praktických rad. Na začátku října se v programu objeví sitcom ze současnosti s názvem KRIMINÁLKA GOTTWALDOV , ve kterém svérázná parta sousedů „vyřeší" do pěti minut jakoukoli záhadu,  kriminální případ nebo politickou kauzu. V seriálu se objeví Z.Maryška, P.Nečas, M.Randová, L.Noha, M.Timková a příšera Loch Ness. Chytrou edukativní zábavu reprezentuje Tonda Kala v pořadu TŮDLE NŮDLE, ve kterém vysvětluje původ slov a slovních spojení.  Informační překvapení bude přinášet pořad KDO BY TO BYL ŘEKL?, jenž vyvrátí obecné mýty, jako například, že pití kávy je škodlivé.  





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku S tabulovou barvou dokážete doma zázraky:

S tabulovou barvou dokážete doma zázraky
S tabulovou barvou dokážete doma zázraky
S tabulovou barvou dokážete doma zázraky
S tabulovou barvou dokážete doma zázraky
S tabulovou barvou dokážete doma zázraky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nestihla jsem čas......ted .už asi nic nechytim
Obrázek uživatelky
profil
dobrý je sice jen za 3 ...alepřesně 3 jsem čekala a ve 4 doufala ..tak aspoň ty 3SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
27. 10. 2016 17:18 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
27. 10. 2016 17:13 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:09 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:05 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů

Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
čas akce
27. 10. 2016 17:19 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
27. 10. 2016 17:14 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:08 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:04 Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 16:57 Sebrán "Hromada zlaťáků" za 10 bodů
Obrázek uživatelky
profil
27. 10. 2016 17:15
Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:11
Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:07
Sebrán "Diamanty" za 25 bodů
27. 10. 2016 17:03
Sebrán "Diamanty" za 25 bodůSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles