8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkou

27. 07. 2017 | Televizní tipy
Moderátorka Odpoledních zpráv televize Prima Sandra Parmová usedla v pátek 21.7. 2017 naposledy do moderátorského křesla. S diváky se rozloučila s úsměvem, v očích měla ale i slzičky. V nejbližší době už sympatickou moderátorku čekají mateřské radosti, v Odpoledních zprávách ji tak vystřídají kolegyně Lenka Špillarová a Eliška Čeřovská. 

Sandra Parmová moderuje Odpolední zprávy na Primě od srpna 2013. Poslední relaci před nástupem na mateřskou dovolenou si užila, i když přiznala, že byla nervózní víc než kdy jindy. Po jejím skončení se s ní navíc za celou zpravodajskou redakci rozloučil s kyticí v ruce kolega Karel Voříšek.

Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkouBylo to od Karla i všech ostatních moc milé gesto. Přiznávám, že se mi neodchází úplně lehce, jsou to skvělí kolegové a budou mi chybět, ale samozřejmě se už těším na svou novou roli maminky,“ řekla bezprostředně po vysílání dojatá Sandra.   

Jak moderátorka už dříve prohlásila, s ředitelkou zpravodajství televize Prima, Jitkou Obzinovou, se domluvily, že její absence ve zpravodajském studiu bude na neurčito a v zatím blíže nespecifikovanou dobu se Sandra po narození dcery na obrazovky vrátí.

Vše bude samozřejmě záležet na miminku. Jsem ale z těch, kdo věří, že mateřství jde s prací skloubit. Moderování je navíc profese, kterou lze časově dobře plánovat a přizpůsobit. Uvidíme, jak to všechno dopadne v mém případě,“ dodala ke svému návratu před kamery Sandra Parmová.

Odpolední zprávy vysílá televize Prima každý všední den v 16.30.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkou:

Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkou
Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkou
Sandra Parmová se rozloučila s televizní obrazovkou
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles