8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel

9. 09. 2018 | Televizní tipy
Dostala černé na bílém, že její manžel během války zahynul. Dokonce mu vypravili i pohřeb. Najednou ale stojí ve dveřích a všechno je jinak. Rodinná sága Zahradnictví - Rodinný přítel popisuje osudy tří rodin během dvaceti let minulého století. Premiéra nového výpravného seriálu ČT.

V seriálu Zahradnictví - Rodinný přítel hrají: A. Geislerová, M. Finger, O. Sokol, K. Melíšková, G. Míčová, S. Remundová, L. Krobotová, D. Novotný, K. Dobrý, J. Marková, S. Budiman, D. Vinklát, B. Milotová a další. Scénář P. Jarchovský. Kamera B. Cierlica. Režie J. Hřebejk
 
Výpravná sága Zahradnictví - Rodinný přítel o třech rodinách uprostřed bouřlivého 20. století. Letecký radiotelegrafista Jindřich Rohn (M. Finger) během války nezahynul, jak tvrdila oficiální Seriál Zahradnictví - Rodinný přítelúřední zpráva od nacistů. Zbědovaný, hubený, s přestálým infarktem, jinak ale zdravý a živý, stojí ve dveřích a těší se ze svého návratu. U jeho manželky Vilmy (A. Geislerová) a dcery Danušky (J. Marková) to ale příliš velkou radost nevyvolává.

Během válečných let si až příliš zvykly na blízkost a nezištnost rodinného přítele a Jindřichova velkého kamaráda, lékaře Jiřího Erbena (O. Sokol), a obě spojovaly svoji budoucnost právě s ním. Navíc je tu ještě Vilmina neprovdaná sestra Bedřiška (K. Melíšková), která si na Jiřího také myslí a která v nové situaci tuší svoji příležitost. První poválečné měsíce jsou ale složité pro všechny. Ela (G. Míčová) stále nemá žádné zprávy o osudu svého muže, majitele luxusního kadeřnictví Otto Böcka (J. Macháček).

Ve východočeské Jaroměři se v zahradnictví Miloše (D. Novotný) a Emilky (L. Krobotová) Peckových naopak radují z návratu Jindřichova a Emilčina bratra Karla (K. Dobrý) z koncentračního tábora. Šestidílný seriál Zahradnictví - Rodinný přítel scenáristy Petra Jarchovského a režiséra Jana Hřebejka dějově volně předchází populárním Pelíškům.

Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel lze sledovat 9. 9. 2018 od 20,15 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel:

Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel
Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel
Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel
Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel
Seriál Zahradnictví - Rodinný přítel
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles