Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seznamky - věčné téma

25. 12. 2017 | Vaše příběhy
Už nějakou dobu se snažím seznámit. Hledám vážnou známost, jsem už ve středním věku. Nejsem bohužel ten typ ženy, za kterou se muži otáčí a sami ji balí. Prostě jsem spíš taková ta  šedá myš. Žádná sexbomba, ale ani „Betka ošklivka“ dalo by se o mně říct.

A tak se snažím z nedostatku času a příležitostí seznámit na seznamkách. Navíc jsem bohužel introvertní povahy. Takže trošku problém. Zaregistrovala jsem se na neplacené i placené seznamce. Nebudu uvádět konkrétní servery, abych jim nedělala reklamu. Z vlastní zkušenosti mohu říct,  že na placené seznamce seznámení většina mužů bere vážněji než na neplacených. Poznala jsem už nějakou desítku mužů, s některými jsem se viděla víckrát, ale většinou z jejich strany zájem rychle opadl. Nebo nebyl vůbec žádný a pokud jsem zaujala muže, snažil se mě co nejdřív dostat do postele.

seznamkyNetuším čím to je, zda dnešní dobou, kdy si většina mužů chce jen nezávazně užívat a nebo je to fenomén dnešní doby, najít si na seznamce milenku a mít přitom doma manželku. Vidím to spíš jako smutný obrázek dnešní doby. Přitom moje nároky na muže nejsou nijak přehnané - muž by měl být nekuřák, se smyslem pro humor a pro rodinu, aby mě bral takovou jaká jsem. Tedy i s mými chybami a nedostatky, protože nikdo z nás není dokonalý. Ani já ne.

 Potkala jsem opravdu jen pár mužů, kteří se opravdu chtěli seznámit a ti by se dali spočítat na prstech jedné ruky, ale s těmi jsem si bohužel nepadla do noty. Však to znáte, otřepaná fráze „Promiň, ale nejsi můj typ“.  A tak mě napadlo napsat tento článek o tom, jak je v dnešní uspěchané době těžké najít muže pro společnou cestu životem.

Kolik z Vás to dokázalo? Kolik z Vás má zkušenosti se seznamkami? A kolika z Vás to na nějaké seznamce vyšlo a jste spolu dodnes? Vím, je to mnoho otázek najednou, ale pokud jste starší, zkuste zavzpomínat na Vaše seznámení, ať už bylo jakékoliv (přes seznamku či nikoliv) a přihodit svou špetku do mlýna a podělit se o své zkušenosti s ostatními. Popište klidně i své negativní zkušenosti se seznamkami, pokud tedy nějaké máte. Budu ráda za každý příspěvek a postřeh.


Petttzelka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Seznamky - věčné téma:

Seznamky - věčné téma
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mám zkušenost se seznamkou,a vyšlo to,našli jsme se s manželem navzájem a už jsme spolu letos 12 letSmajlíkSmajlíkkdo hledá ten najde a tomu štěstíčku se musí jít trošku naprotiSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles