8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 26.4. 2013

26. 04. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 26.4. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Komunální politička, spisovatelka a manželka herce Jiřího Kodeta Soňa Kodetová, herec Michal Kavalčík (Ruda z Ostravy) a majitelé psí školky Ondřej a Markéta Bambasovi se představí v další Show Jana Krause s datem 26.4. 2013.

Show Jana Krause: 26.4. 2013 – hosté:


Soňa Kodetová – napsala při příležitosti nedožitých pětasedmdesátých narozenin svého muže, herce Jiřího Kodeta, svou druhou knihu s titulem „Ty a já na miskách vah“. „Kniha je takový pomyslný dárek tam někam nahoru, odkud nás manžel určitě pozoruje. Myslím, že by měl radost, kolik jeho přátel se na křtu sešlo a věnovalo mu vzpomínku. To byl nejhlavnější důvod, proč jsem knihu psala," říká. Soňa Kodetová posledních dvacet let pracuje v komunální politice, po smrti manžela vystudovala vysokou školu a založila Klub třetího tisíciletí, jehož programem je celoživotní vzdělávání.

Show Jana Krause 26.4. 2013Michal Kavalčík (Ruda z Ostravy) – herec, zpěvák, moderátor. Fenomenální chachar, který hájí práva koz a ví prý o všem, co se děje v televizích i mezi celebritami.

Ondřej Bambas a Markéta Bambasová
– majitelé psí školky, která kromě hlídání nabízí psům program v podobě psí klouzačky, wellness, kontakt po skypu s majitelem nebo ukolébavky určené přímo pro psy. Majitelé lákají své klienty na partu psích kamarádů a na spoustu legrace. V pojetí majitelů „spousta legrace" znamená mj. celodenní program pro „školáčky", jak psům říkají. Je možné „školáčky" svážet školním „dog" autobusem přímo z domova, objednat psovi (pokud je samotář) privátní pokojíček s televizí a s vyhřívanou podlahou.

Pokud je některý pes či majitel extra ustýskaný, nabízí se možnost on-line kontaktu. Jak zpestřit psům pobyt ve školce? Třeba uspáváním pomocí ukolébavky. Nebo službami wellness. Provádí je specialistka na péči pro psy. Nabízí se aromaterapie a audioterapie.  A také služby „salonu krásy", v rámci něhož pes může absolvovat nejen koupel, stříhání, odstranění cucků, ale i lakování drápků nebo barvení srsti.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte v pátek 26.4. 2013
od 22.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !