8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 31.5. 2013

31. 05. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 31.5. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Herečka Kateřina Hrachovcová, český internetový milionář Oldřich Bajer a psychoterapeutka Pavla Štěpničková se představí v další Show Jana Krause s datem 31.5. 2013.

Show Jana Krause – 31.5. 2013:


Kateřina Hrachovcová– známá herečka a moderátorka, která ztvárnila spoustu filmových rolí. Za všechny jmenujme např. účinkování v seriálu Cesty domů.

Show Jana Krause 31.5. 2013Oldřich Bajer – bývalý spolumajitel Centrum.cz, který patří k první generaci českých internetových milionářů. Podíl ve firmě prodal dle odhadů za 100 miliónů eur. Na dlouhé roky se stáhnul z centra veřejné pozornosti. Letos se stal spoluvlastníkem firmy pořádající rockový festival, věnuje se stále především rodině, hraje na trombón a tvrdí, že dechovka patří na každý dobrý mejdan.

Patřil mezi studenty, kteří byli v 90. letech u začátku české internetové komunity a s disketou v ruce chodili nahrávat obsah svých stránek na počítačové servery. Rád prý také cestuje vlakem. Říká, že život pro něj není jen o tom dokazovat si, že má spoustu aktivit. „Spíš chci vidět, jak svět kolem mě plyne, a být jeho součástí. Jsme normální rodina. Nejsem žádný buddhista, ale harmonie je to, co asi všichni hledáme. Zkrátka každý chceme takový příjemný život, kde máme pocit seberealizace, blízké lidi vedle sebe, pocit nějakého smyslu a uvědomění si toho. Ale žít tak, že si za deset let řeknu, že jsem toho namakal spoustu? Ale co jsem prožil a zažil? To nechci," tvrdí.

Pavla Štěpničková – psychoterapeutka a šamanka, která se věnuje spirituální léčbě. Kromě klasické metody – pohovoru – pomáhá klientům s jejich problémy i s pomocí bubnu a zpěvu. Nerada zdůrazňuje, že je šamanka, třebaže s některými šamanskými principy běžně pracuje. „Lidé si spojují šamanismus téměř s černou magií, ale já nejsem žádná šarlatánka, která se obléká do per a tančí kolem ohně," říká. Dříve dělala tlumočnici, později vedla relaxační jazykové kurzy a semináře o učení a myšlení podle rozdělení mozku. Momentálně mj. pořádá semináře zaměřené na hlasovou terapii určené lidem, kteří se živí hlasem nebo chtějí odbourat stud ze zpívání. Sama zpívá, skládá hudbu a koncertuje.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 31.5. 2013 od 22.20 na Prima family.  

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Občas se dívám. Ale mám pocit, že je to stále dokola. Nic víc, nic míň. Tento pořad se neposouvá o laťku výše. Je to stále stejné. Stupidní.
Obrázek uživatelky
profil
Ty bubny jistě pomůžou.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles