MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Skrytý potenciál 4.2. 2016 - Lenka Jiráčková a Dagmar Pecková

4. 02. 2016 | Televizní tipy
Každý má v sobě silné stránky, jen je objevit. V nové talk show Skrytý potenciál - Lenka Jiráčková a Dagmar Pecková Jana Mühlfeita najdete možná inspiraci i Vy. Skrytý potenciál - Lenka Jiráčková a Dagmar Pecková připravili: J. Timková, L. Hendrych, R. Petrenko a další.

Dnešní pokračování pořadu Skrytý potenciál přináší příběh Lenky. Lenka je maminkou dvou dětí, která na začátku naší spolupráce chtěla vyřešit vztah se svým manželem. Uvažovala o rozvodu, ale nechtěla bourat rodinu, proto se zodpovědně snažila najít cestu ke svému manželovi. Manžel jí v životě nebyl oporou a veškerá zodpovědnost za rodinu, finance byla na Lenčiných bedrech, až se dostala do stavu apatie. Nebyla schopná věci řešit, trpěla úzkostmi, cítila se vyhořelá. Nakupilo se jí příliš problémů, které neuměla řešit.

Skrytý potenciálV průběhu natáčení pořadu Skrytý potenciál - Lenka Jiráčková a Dagmar Pecková
pracovala s více kouči, Renatou Angelo, Markem Dzirasou, nejvíce pak se Sergejem Magdyčanským. V její nezáviděníhodné situaci jí poradila také mediátorka Simona Divoká.
Autorka projektu Jaroslava Timková říká: „Lenka i v manželství přebírala zodpovědnost na sebe, jen aby byl manžel a všichni kolem spokojení. Sama přiznala, že chtěla udělat manžela šťastným. Dostala se tak do kolečka, které zná mnoho z nás. Tím, že převezmeme zodpovědnost za druhé, je vlastně oslabíme.

V tomto případě vezmeme partnerovi mužskou sílu a ve chvíli, kdy potřebujeme oporu, už ji nedostaneme. Ale stále toužíme po muži, o kterého se můžeme opřít. Když takového najdeme, opět mu ukazujeme, jak jsme šikovné a schopné. Pokud tento kruh nerozetneme a nezměníme svoje postoje, oslabíme dalšího muže a dál budeme toužit po rytíři.“
Co Lenku za osm měsíců práce s odborníky potkalo, a jak změnila svůj život, se můžete podívat již dnes.                

Ve studiu přivítáme operní zpěvačku paní Dagmar Peckovou, která nám řekne, co jí osobně pomohlo k úspěchu a jak řešila těžké situace, které ji v životě potkaly.

Skrytý potenciál - Lenka Jiráčková a Dagmar Pecková můžete sledovat 4. 2. 2016 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj: Česká televize
Foto: Mikuláš Křepelka


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !