Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o balíčky superpotravin NEOBOTANICS SUPERFOOD

26.09. - 2.10. 2016 | Aktuální soutěže

Přírodní tipy na posílení imunity a proti nachlazení – 21. století


Chcete letos odolat nachlazení, chřipce, nebo angíně? Dbejte na včasnou prevenci a nemoci nedostanou ani příležitost, aby vás ovládly. Lidský organizmus totiž dokáže za normálních okolností s viry a bakteriemi účinně bojovat. Nemoci podlehne až v případě, že je oslabena jeho imunita. Jak mohou superpotraviny podpořit imunitu a v čem nenecháme dopustit na rady našich babiček?

IMUNITA – superpotraviny jako aktuální trend v oblasti zdravé výživy


Supermix Bio


Rychlá pomoc do kabelky


Pokud jste v těžkém pracovním nasazení nebo jste v jednom kole kolem svých ratolestí, nestíháte přísun potřebných kalorií a navíc cítíte, že vaše imunita není v nejlepší formě, mějte při sobě vitamínovou bombu, která krásně zasytí a dodá tělu potřebné látky.

Vyzkoušejte zajímavý mix superpotravin (sušené plody goji, goldenberries, moruše bílé, moruše černé a brusinky) s výbornými nutričními vlastnostmi. Představuje zdroj vitaminu C v přírodní formě, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, ke správné funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidačním poškozením. Překvapí vás zajímavá kombinace chutí, která je ideální jako rychlá svačina nebo zdravá pochoutka během dne, či jako přísada do cereálních kaší, jogurtů, smoothies apod.


Zelený ječmen BIO

Zelený ječmen BIO

– zdroj výživy a vitality

Prášek ze zeleného BIO ječmene je určený pro přípravu svěžího zeleného nápoje s obsahem vitamínů, minerálních látek, chlorofylu a vlákniny. Představuje bohatý zdroj výživy a vitality a pomáhá chránit buňky před oxidačním poškozením. Obsahuje kyselinu listovou, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, ke správné činnosti imunitního systému a k normální psychické činnosti.

Pravidla soutěže:
Soutěž o balíčky superpotravin NEOBOTANICS SUPERFOOD probíhá od pondělí 26. září 2016 do neděle 2. října 2016.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček superpotravin NEOBOTANICS SUPERFOOD.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 3. října 2016 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. října 2016 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách NEOBOTANICS SUPERFOOD
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !