Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o knižní novinku Dobrý v posteli od nakladatelství Domino

6.07. - 12.07. 2015 | Aktuální soutěže
DOBRÝ V POSTELI – výtečně napsaná kniha o tom, jak se neztratit ve vlastním životě, když je vám kolem třiceti, máte mírnou nadváhu a nemáte přítele.

Právě vyšel román, který je v celé řadě zemí považován za „bibli“ žen kolem třicítky, které by se rády usadily a založily rodinu – kdyby ovšem měly s kým.

Hrdinka této knihy je přemýšlivá a vládne ironickým smyslem pro humor. I proto je DOBRÝ V POSTELI - příběh, který výtečně napsala Jennifer Weiner - jedním z nejprodávanějších titulů v USA za posledních pět let. U nás ji vydává nakladatelství DOMINO v Edici Inteligentní romány pro inteligentní ženy. A čem že vlastně je?

Naši osobnost a osud neutvářejí ostatní. Utváříme je sami.

Dobrý v posteliOsmadvacet let ubíhal život Cannie Shapirové bez větších zádrhelů, tedy když pomineme fakt, že její otec dávno škrtl dceru ze svého života, což matka vyřešila navázáním ne úplně konvenčního vztahu. Cannie je odhodlána nenechat se tím převálcovat: má přece vcelku hezký život, přátele, psa a zajímavou práci. Dokázala se dokonce smířit i se svými křivkami, které by někteří mohli považovat za přebujelé.

Usilovně udržovaná duševní rovnováha se zbortí ve chvíli, kdy si Cannie ve společenském časopise přečte lehce urážlivý článek svého bývalého přítele nazvaný Milovat korpulentní ženu. Všechny obranné mechanismy i podpůrné berličky přestanou najednou fungovat. Cannie se ocitá na šikmé ploše, na jejímž konci je už jen zoufalství a deprese.

I z takových neutěšených míst se ale člověk může dostat, pokud o to opravdu stojí. Cannie prožije zlomový rok, v němž se vypořádá se všemi svými ztrátami i prohrami a pokusí se zjistit, kým vlastně je. Protože jedině tak bude moci přijít na to, kým vlastně chce v budoucnu být.


Pravidla soutěže:
Soutěžte o knižní novinku Dobrý v posteli probíhá od pondělí 6. července do neděle 12. července 2015.     Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží.

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny povinné údaje.


3 z vás, kdo splní pravidla soutěže, získají knižní novinku Dobrý v posteli od nakladatelství Domino.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 13. července 2015 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny nejpozději do 30. července 2015 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu najdete na stránkách nakladatelství Domino
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !