8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

3 napínavé příběhy černobílé kravičky Lízinky

10. 10. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Lízinka roznáší poštu
Autorka: Steffensmeier Alexander
Nakladatelství: Grada
Datum vydání:  30. 9. 2015
Formát: 210 × 300 mm
Počet stran: 32
Cena: 199 Kč

Lízinka musí důležitý balíček za každou cenu najít. Prohledá celou cestu, po které šla, ale nikdo balíček neviděl. Lízinka se nevzdává a dostane nápad, který vše zachrání. Napínavá zábava s množstvím hledání, překvapení, veselými slepicemi a opravdovým šťastným koncem. Lízinka je chytrá a podnikavá černobílá kravička, která žije na statku spolu s farmářkou prasátky, poníkem, kozou, spoustou slepic a kuřat. Všichni se přátelí s pošťákem, kterému Lízinka pomáhá s roznášením zásilek. Zvířátka mají pestrý život a každou chvíli se u nich něco semele. Kniha je plná dokonalých, výstižných a velmi vtipných ilustrací se spoustou detailů, které vás zabaví na dlouhou dobu.

Lízinka roznáší poštuLízinka hledá poklad















Název knihy: Lízinka hledá poklad
Autorka: Steffensmeier Alexander
Nakladatelství: Grada
Datum vydání:  30. 9. 2015
Formát: 210 × 300 mm
Počet stran: 32
Cena: 199 Kč

Lízinka a její zvířecí kamarádi zkoumají znamení a tajné značky. Musí to být v zeleninové zahrádce, ano, tam to určitě je. A začíná skvělá zábava se spoustou kopání, nálezů a s nečekaným koncem. Lízinka je chytrá a podnikavá černobílá kravička, která žije na statku spolu se farmářkou, prasátky, poníkem, kozou, spoustou slepic a kuřat. Všichni se přátelí s pošťákem, kterému Lízinka pomáhá s roznášením zásilek. Zvířátka mají pestrý život a každou chvíli se u nich něco semele. Kniha je plná dokonalých, výstižných a velmi vtipných ilustrací se spoustou detailů, které vás zabaví na dlouhou dobu.

Lízinka nemůže usnoutNázev knihy: Lízinka nemůže usnout
Autorka: Steffensmeier Alexander
Nakladatelství: Grada
Datum vydání:  30. 9. 2015
Formát: 210 × 300 mm
Počet stran: 32
Cena: 199 Kč

Statkářka má, jako každý večer, ještě přečíst všem zvířátkům pohádku na dobrou noc. Ale Lízinka přesto nemůže usnout. Co s tím má dělat? Má se zkusit přitulit k farmářce, nebo ke slepicím? Nikdo z toho ale není nadšený. Lízinka zkouší, co se dá – farmářka ji musela vyhnat a kurník je na kousky poté, co si Lízinka zkusila lehnout ke slepicím. Nakonec jsou všichni na dvoře vzhůru. Hádejte, kdo jediný usnul?

O autorovi knih:


Alexander Steffensmeier se narodil v roce 1977 ve Východním Vestfálsku. Na odborné škole v Münsteru studoval design se zaměřením na ilustrace a dnes působí v Münsteru jako autor a ilustrátor. Jeho knížky o kravičce Lízince jsou už dlouhou dobu bestsellery.


Knihy Lízinka roznáší poštu, Lízinka hledá poklad a Lízinka nemůže usnout koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !