8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dokonalý pár - první část románové trilogie z budoucnosti

16. 07. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Dokonalý pár
Autor: Condieová Ally
Nakladatelství: Knižní klub
Vázaná vazba
Formát: 133 × 207 mm, 323 g
Počet stran: 328 str.
Datum vydání: 6/2012
Cena: 199 Kč

V dokonalém světě o všem rozhodují Správci – vyberou vám ideálního partnera, práci i den, kdy zemřete.


Kniha Dokonalý pár - první část románové trilogie z budoucnosti, která staví na literárních kvalitách minulosti.

Dokonalý párCassie vždy věřila, že podřídit se těmto rozhodnutím je jen malou daní za dokonalý život. Když jí tedy Společnost vybere jako životního partnera jejího nejlepšího kamaráda Xandera, nepochybuje o tom, že je to ten pravý… dokud se na displeji s jeho portrétem nakrátko nemihne tvář někoho úplně jiného.

Cassie musí najednou řešit obrovské dilema – volit mezi Xanderem a Kyem, jediným životem, jaký kdy poznala a dovedla si představit, a cestou, po níž se dosud nikdo nevydal. Musí volit mezi dokonalostí a citem, který možná dokonalý není, zato je však upřímný.

O autorce knihy Dokonalý pár:

ALLY CONDIEOVÁ je bývalá středoškolská učitelka angličtiny, která žije s manželem a třemi syny nedaleko Salt Lake City v Utahu. Její prvotina z roku 2010, Dokonalý pár (Matched), se v USA okamžitě zařadila mezi bestsellery a získala několik literárních ocenění. Kniha je prvním dílem trilogie, jehož pokračování s názvem Crossed vydá Knižní klub v druhé polovině roku 2012.


Ukázka z knihy Dokonalý pár:

„Lea Abbeyová.“
Lea vstane, čeká, až se na obrazovce objeví tvář a zuřivě kroutí náramkem. Dává si pozor, aby nedržela ruce moc vysoko, takže kluk, který se na ni bude dívat z nějaké jiné radnice, spatří pouze krásnou blondýnku, ale nervózní přetáčení náramku mu zůstane utajeno.
Zvláštní, jak se držíme připomínek minulosti, zatímco čekáme na budoucnost.
Přiřazování partnerů je samozřejmě systémová záležitost. Radnice po celé zemi se zaplní lidmi a páry jsou vyhlášeny v abecedním pořádku podle příjmení dívek. Je mi líto kluků, protože nemají tušení, kdy zazní jejich jména a oni budou muset povstat, aby je nějaká dívka stojící v jiné radnici přijala za partnera. Já jsem příjmením Reyesová, což znamená, že budu někde na chvostu druhé třetiny. Na začátku konce.

Videoupoutávka na knihu Dokonalý pár:




Tuto knihu Dokonalý pár koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !