Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny

25. 08. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Fotbalový deník Jaromíra Bosáka
z Polska a Ukrajiny
Autor: Jaromír Bosák
Nakladatelství: Prchal
Vázaná vazba
Formát: 130x210 mm
Počet stran: 226 str.
Rok vydání: 2012
Cena: 199 Kč

Fotbalový deník Jaromíra Bosáka zavede čtenáře do Polska a na Ukrajinu na fotbalové EURO. Den po dni provází populární fotbalový komentátor šampionátem, nerozebírá jen zápasy a hru jednotlivých týmů, ale líčí také zákulisní události, historky, občas svéráznou organizaci ukrajinské části mistrovství i slovní výměnu, kterou v průběhu turnaje vedl s Hradní kanceláří. Čtení je to plné informací a zároveň zábavné, jak je v případě tohoto autora zvykem.

Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a UkrajinyO autorovi knihy Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny


Mgr. Jaromír Bosák
je novinář sportovní a komentátor, který je znám především svými pohotovými a vtipnými komentáři. Se svou novinářskou kariérou začínal od roku 1990 v televizi ARD, poté v rádiu Bonton a psal také články o fotbalu do časopisu Gól, hlavně o německé Bundeslize.

Ve sportovně-žurnalistických kruzích je považován za odborníka na německý fotbal. Od roku 1994 komentuje fotbalové přenosy pro Českou televizi a v letech 2000 až 2002 byl šéfredaktorem redakce sportu. Od té doby je opět redaktorem – komentátorem. Zaměřuje se na fotbal a také golf.

Ukázka z knihy Fotbalový deník
Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny:


Jen tak pro jistotu jsem se otázal, co to bude za bydlení a jestli bude k mání snídaně, když je potvrzena v objednávce. Podívala se na mě, jako kdyby mi z čela vykoukl banánovník. Našinec trénovaný na silná česká piva se musí při konfrontaci s polskými značkami cítit jak dřevorubec při kácení rybízových keříčků.

Safryš, moje znalosti ruštiny se propadly někam do Mariánského příkopu. Přesto jsem bojoval, co mi slova, ruce i nohy stačily. Ronaldo se v zápase s Českem rozehříval spíše jako dieselový motor, ale poté, co dosáhl provozní teploty, s ním bylo těžké pořízení.

Záběry ukrajinských kameramanů proti černému nebi, ozařovanému fantaskními vzorci, jako by svatý Petr požil pořádnou dávku LSD, stály za podívání.

Tuto knihu Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Prchal .

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny:

Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny
Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny
Fotbalový deník Jaromíra Bosáka z Polska a Ukrajiny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !