8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak přestat kouřit

8. 09. 2007 | Knižní tipy
2. vydání
Autoři: Eva Králíková, Jiří T. Kozák
Nakladatelství: Maxdorf
Edice: Medica
Rok vydání: 2003
Počet stran: 130 str.
Cena: 165 Kč
Formát: 130 × 200 mm, brož.


O obsahu:

Praktický návod doprovázený řadou příběhů. Autoři – MUDr. Eva Králíková a MUDr. Jiří T. Kozák – jsou našimi nejznámějšími odborníky v oblasti odvykání kouření.

Jak přestat kouřit Společně vedli největší poradnu pro odvykání kouření v České republice, kde denně přicházeli do styku s desítkami lidí, kteří bojují s abstinenčními příznaky závislosti na nikotinu. O MUDr. Králíkové i MUDr. Kozákovi je známo, že těmto lidem vždy dokázali pomoci opravdu účinně v čemž MUDr. Králíková nadále zdárně pokračuje.


Knihu Jak přestat kouřit vydalo nakladatelství Maxdorf .



Petra Dítětová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Kouřila jsem 13 let,zkusila naplasti,žvýkačky, tablety a elektronickou nic mi nepomohlo tak jako předepsaný lék(není levný)napsala mi ho obvodní sama mi ho nenabidla.Nasla jsem diskuzi na jedné stránce kde bylo desítky členů a diskutovali o tom léků jak jim pomohl ano i mě pomohl.Champix se jmenuje již nekourim více jak 3 roky a jsem šťastná.
Obrázek uživatelky
profil
kolega mi na konci roku říkal, že cigarety se v novém roce mají zdražit o 40 Kč na krabičku, aby se nezvyšoval dluh státu. Nevidím důvod, proč mám přispívat navíc na něco, co jsem nezavinila a od nového roku už cigarety nekupuji. Těch 70 Kč každý den dávám do prasátkaSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
snažím se o to bezvýsledně už několik let Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
a umet si rici NE..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrázek uživatelky
profil
se přestat,ale nějak mi to nejde.Ne ani tak ze zdravotních důvodů,ale z finančních.Dost to zatěžuje rodinný rozpočet.Ale mám slabou vůli.Ale trochu jsem to už omezila.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles