8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonsko - země starodávných božstev

13. 07. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Japonsko + multimediální DVD
Nakladatelství: Jota
Rok vydání: 2010
Rozměry: 132 x 197 mm
Počet stran: 1316 str. + 42 str. příloh
Cena: 1278 Kč

Japonsko je země starodávných božstev a stejně věkovitých a úctyhodných tradic, ale zároveň místo velmi moderní a dynamické. Zdejší vysokorychlostní vlaky vás pohodlně a naprosto spolehlivě dopraví z jednoho konce země na druhý.

japonskoBěhem procházek rozlehlými předměstskými částmi metropolí se můžete velmi snadno setkat se zemědělcem na rýžovém políčku, ale stačí zajít několik metrů za nejbližší roh a ocitnete se v nablýskané herně se záplavou neonových světel. Jeden den je tu možné procházet módní salony supermoderních obchodních pasáží a hned následující den v klidu odpočívat u bazénu s horkou minerální vodou a pozorovat malebné květy třešní.
Japonsko se stalo jednou z moderních kolébek komerční populární tvorby, skvělých úspěchů dosahuje zejména na poli vizuálních médií, jako jsou animované filmy a komiksy. Dalším důvodem k návštěvě jsou úchvatné přírodní scenerie, chrámy, hrady a svatyně a v neposlední řadě exotické kulinářské zážitky. Vydejte se po Japonsku s pomocí naprosto spolehlivých map, jaké v jiných průvodcích nenajdete. Vyberte si místa, která chcete navštívit, a nechejte se přitom inspirovat desítkami fotografií. Přečtěte si poučený výklad o historii a životě místních obyvatel, seznamte se s bohatou kulturou, čajovými obřady a zenovými zahradami. Spolehněte se na rozsáhlé seznamy nejlepších míst k pobytu a stravování pro různě náročné turisty. Budete se cítit jako po boku skutečného japonského průvodce.

Tuto knihu Japonsko koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.

PetraC
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je to pre záhadný svet
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles