8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues

4. 07. 2014 | Kultura
Hugha Laurieho diváci důvěrně znají coby svérázného Dr. House, neomylného diagnostika s poněkud nevybíravými způsoby. Hugh Laurie je však také brilantní zpěvák a klavírista. V loňském roce o tom poprvé osobně přesvědčil také české publikum. Dva vyprodané koncerty v Kongresovém centru Praha, nadšené ovace ve stoje.

Hugh Laurie se letos

do České republiky vrací!

Jediný koncert odehraje se svou kapelou The Copper Bottom Band 22. července 2014 od 20.00 v brněnské Kajot Aréně. Velká událost pro Brno a všechny příznivce charizmatického muže mnoha talentů. Brněnský koncert je součástí velmi úspěšného světového turné, které Hugh Laurie a The Copper Bottom Band absolvují v rámci propagace aktuálního alba Didn’t It Rain. Návštěvníci koncertů se výtečně baví Laurieho vtipnými glosami, aplaudují jeho výkonu za klavírem i osobitému zpěvu. Laurieho jistotou a oporou jsou skvělí hudebníci The Copper Bottom Bandu.

Hugh Laurie„Tahle skupina hraje nejlíp, jak jste kdy slyšeli. Otevírá obálku fyzické roztomilosti. Myslím, že vám můžu slíbit skvělý zážitek!” říká Hugh Laurie. Didn’t It Rain Hugha Laurieho zachycuje na cestě ke zdrojům tradičního amerického blues, od těch opravdu velice starých až k těm nejsoučasnějším.  Na desce a stejně tak i na koncertech vedle sebe znějí šlágry jako St Louis Blues, I Hate A Man Like You, ale také novější kousky Wild Honey nebo  Changes.

„Živě si pamatuju ten pocit, kdy jsem z rádia poprvé slyšel blues. Bylo to jako elektrický šok. Okamžitě jsem věděl, že tohle je hudba, které chci zasvětit celý svůj muzikantský život a možná i celý svůj život jako takový,“ řekl moderátorce australské televize Laurie, který se v roce 2011 stal díky sérii Dr. House nejsledovanějším a nejlépe placeným televizním hercem planety. „Když jsem však v osmi nebo devíti letech začal brát hodiny piana, tak jsem to zpočátku nenáviděl, a to velmi vášnivě. A dodnes jsem fascinován způsobem, kterým se děti učí hudbě. Řekl bych, že pro většinu z nich je to procházka peklem a je na každém, jestli si dokáže najít cestu skrz,“ dodal Laurie. Na přímý dotaz moderátorky, jak by volil mezi všemi penězi světa a hudbou, odpověděl Laurie bez váhání: „Hudba.“



Hugh Laurie se narodil 11. 6. 1959 v Oxfordu, hrál v mnoha filmech, například: Rozum a cit s Emmou Thompson a Kate Winslet, v oblíbeném filmu z produkce Walta Disneyho 101 dalmatinů, v kasovním trháku Muž se železnou maskou, dále ve filmech Madam Bette, Myšák Stuart Little a Myšák Stuart Little 2, Let Fénixe, Street Kings nebo Monstra vs. Vetřelci. V roce 2011 si zahrál spolu s Jamesem McAvoyem a Billem Nighym hlavní roli ve filmu Velká vánoční jízda. Příští rok se objeví v roli pana Wattse v australském filmu Mr. Pip po boku herečky Kerry Fox. Spolu s dlouholetým kolegou Stevenem Fryem také propůjčí hlasy hlavním postavám animovaného filmu Keirona Selfa Strašidlo Cantervillské, který půjde do kin také v roce 2014.

Režíroval mnoho reklam a pořadů. Jeho první román Obchodník se smrtí (The Gun Seller) vydaný ve Velké Británii a USA, který zaznamenal řadu ohlasů ze stran kritiků, bude adaptován jako scénář pro MGM.

Za osm sezón vytvořil Hugh Laurie jednu z nejpozoruhodnějších postav v historii televizního dramatu. Herec sám dlouhá letá bojoval s depresemi a ztvárnil Dr. Gregoryho House jako svého ideálního filmového dvojníka. Jen málokdy televizní publikum přitahovala osoba tak protivná jako Dr. House, nemocniční diagnostik, který nikdy nedokázal najít lék na svoji vlastní nespokojenost.

Zdroj, foto: Ticket Art


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues:

Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues
Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues
Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues
Dr. House naordinuje Brnu pořádnou dávku kvalitního blues
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
herec výbornýSmajlíkzpěvák taktéžSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles