Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Procházka je dohazovačem Kateřiny Brožové

25. 09. 2008 | Kultura
Dohazovačem stálokrásné Kateřiny Brožové se herec Aleš Procházka stal na prknech pražského Divadla Palace ve stejnojmenné komedii, kterou čeká 30. září premiéra.

„S Kačenkou jsme sice v dětství chodili do jedné školy, ale v divadle jsme se zatím stále míjeli. Toto je naše první divadelní setkání a musím říci, že velmi příjemné“
prohlásil Procházka na otázku, jak se cítí na divadelní scéně u Dohazovače vedle populární Brožové. Kateřina Brožová, kterou diváci znají spíše z televizních obrazovek, je coby divadelní herečka obsazována stále častěji. „Má horu talentu, je nesmírně pracovitá a, co si budeme nalhávat, je synonymem ženského charisma,“ nechal se slyšet umělecký ředitel Divadla Palace Alexej Pyško.

Dohazovač - Kateřina BrožováDivadelní společnost AP-Prosper má před sebou již šestou sezónu a na svém kontě má již bezmála tisícovku představení. Pyško totiž vsadil nejen na zajímavá jména herců, ale také na velice oblíbenou skladbu repertoáru. V Divadle Palace je to tak už 5 premiéra.

V komedii Dohazovač hrají:

Kateřina Brožová, Dana Syslová, Aleš Procházka, Miloslav Mejzlík /Jaromír Meduna a Richard Trsťan, překlad Jiří Stach, režie Petr Hruška.


Komedie Dohazovač:

Úspěšná hra amerického autora Lawrence Romana se odehrává v luxusním bytě, kde žije Stephanie Millsová se svou matkou Grace. Emancipovaná, velmi bohatá osmatřicetiletá Stephanie či Stevie (používá totiž mužskou podobu svého jména), úspěšná manažerka, odejde od firmy, kde pracovala, protože si v poslední chvíli uvědomila, že jí pro samou práci a kariéru nezbyl čas na soukromý život, že si nestačila najít partnera, natož vdát se a mít děti, na které se už dlouho těší její čiperná matka Grace. Dohazovač - Kateřina BrožováStevie se proto rozhodne jednat rázně, jak má ve zvyku: Její bývalý šéf jí doporučil Robina McFee, který pomáhá zámožným klientům při výběru vhodného partnera a který i jemu pomohl najít manželku. Suverénně se chovající Robin, zjevně úspěšný muž, očividně není sebevědomé Stevie sympatický a po chuti jí není ani tento způsob seznamování. Musí však Robinovi odpovědět i na intimní dotazy, jak si svého partnera představuje, jaké má na něj požadavky. Stejně jako Robin Stevie nijak neokouzlí ani první dva nápadníci, které za ní ze své stáje pošle. Avšak k všeobecnému překvapení po několika nečekaných zvratech všechno dobře dopadne - a na své si přijde i matka Grace.



Zdroj: Divadla Palace

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !