8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ašantová válka na letních hrách

31. 08. 2008 | Novinky
Třetí ročník akce Letní hry se o víkendu konal v Jaroměři na fotbalovém stadionu Růžovka. Zahájení se ujal starosta města Ing. Jiří Klepsa, který uvítal všechny přítomné a popřál hodně zdaru při pojídání ašantů.

Během Letních her vystoupili osobností ze Superstar: Martin Ševčík, Roman Lasota, Michaela Nosková, nechyběli zástupci X-Factoru: skupina za 5 dvanáct, Lívie Kuchařová, David Gránský, Pavlína Ďuriačová

Po druhé hodině se již začalo soutěžit v pojídání čokoládových ašantů a dorazilo velké množství osobností jako je Dominika Mesárošová, Česká vicemiss Lili Sarah Fischerová, Martin France, sestra Miss World Lívie Kuchařová, Mirek Paleček, Martin Hranáč a další.

letní hry JaroměřLetní hry Jaroměř








Letní hry v Jaroměři byly plné zábavy


Dominika Mesárošová dorazila se svým psím miláčkem, který byl barevně sladěn a dodala, že sladké má velmi ráda. Vypukla ašantová válka Dominiky s Petrem Zvěřinou a ti se vrhli i na pořadale akce na Davida Novotného.
Za to Míša Nosková na konci spustila válku s Danem Holovským a Martinem Hranáčem, celou bitvu chudák odnesl Mirek Paleček, který odcházel z ašnatové bitvy místo v černých věcech v bílém oblečení od ašantů a zlobil se: Jedu na další vystoupení, co s tím mám asi tak dělat“.
Markéta Mayerová nechtěla soutěžit: „Držím dietu, to já né, sladké nechci vidět, i když to mám ráda,“ a odolala po celou dobu.

Letní hry JaroměřLetní hry Jaroměř














V prvním mistrovství v pojídání čokoládových ašantů celebrit zvítězil Dan Holovský, mezi návštěvníky zvítězil Tomáš Čekal z Jaroměře v počtu 7 čokoládových ašantů a stal se držitel českého rekordu v pojídání ašantů.


Celý program moderovala Markéta Mayerová,
Petr Zvěřina a Dan Holovský.



Letní hry JaroměřLetní hry Jaroměř














Večerní program pokračoval koncertem v Chrámu sv. Mikuláše v Jaroměři chlapeckého sboru Boni Pueri.



David Novotný
pořadatel akce


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !