MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe 10.3. 2016

10. 03. 2016 | Televizní tipy
Nekompromisní šéf a autor mnoha populárních výroků Zdeněk Pohlreich se vrací ve svém pořadu Ano, šéfe s datem 10.3. 2016 – a je jisté, že o zábavu, vzruch a poučení nebude nouze ani tentokrát. Zárukou je originální humor a osobitý přístup Zdeňka, který se při střetu s realitou v obyčejných, ale i lepších restauracích a hospodách projeví opět velmi svérázným způsobem. Kdyby měl vlasy, kdoví, jak by to dopadlo...

Ano, šéfe – 10.3. 2016:


I tentokrát bude šéfkuchař Zdeněk Pohlreich zachraňovat upadající či nefungující restaurace a hospody. Opět před ním leží nelehký úkol – musí zjistit, proč se restaurace potácí v problémech a proč v ní lidem nechutná.

Ano šéfe 10.3. 2016Na svých spanilých jízdách se setkává s celou řadou lidí a jejich osudy. Nouze nebude ani tentokrát o břitký humor okořeněný trefnými hláškami, které svérázného Šéfa proslavily.

Bratři Pavol a Tomáš Iglo ze Slovenské koliby v Nízkých Tatrách si věří. Oba třicátníci sjezdili svět, mladší Tomáš hrál hokej v Kanadě a Americe, Pavol dělal baviče v turistických resortech napříč Evropou.

Koliba podle nich nemá chybu, stačí, aby se o ní lidé dozvěděli, a bude pořád plno. Co řekne Šéf na jejich kapustnicu a halušky s jehněčím?

Nenechte si 10.3. 2016 ujít premiéru dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 21:30 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
včera jsem se divala a díl mně bavil
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles