8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě

15. 09. 2016 | Televizní tipy
Obávaný šéf Zdeněk Pohlreich se v repríze oblíbeného pořadu vrací a s razancí sobě vlastní vtrhne do dalších restauračních zařízení, která se potýkají s různými problémy, aby tu zjednal pořádek a pomohl jim k prosperitě. To vše k plné spokojenosti nejen jejich majitelů, ale také hostů...

Ano, šéfe – 15.9. 2016:


Majitelem restaurace U Hrabalů v České Lípě je pan František Hrabal. Dům, ve kterém se restaurace nachází, před lety koupil a vlastními silami zrekonstruoval. Pan Hrabal je elektrikář a původně plánoval, že objekt po rekonstrukci pronajme. Nicméně žádný z nájemců nesplňoval představy pana majitele o tom, jak by jeho restaurace měla fungovat.

Ano šéfe - U Hrabalů v České LípěVadilo mu to natolik, že nájemce vypověděl a rozhodl se, že se do provozování restaurace pustí sám. Do rekonstrukce již investoval téměř veškeré své úspory, restaurace si však na sebe nevydělá a pan František neví jak dál. Proto se rozhodl požádat o pomoc odborníka na slovo vzatého – Zdeňka Pohlreicha...

Podnik je rozdělen na dvě navzájem propojené části – restauraci a kavárnu. Kavárna nemá z hygienických důvodů vlastní výrobnu, proto se zákusky a dorty dovážejí. Pyšní se ale místní zmrzlinou – ta je však z prášku, pouze jemně dochucená tajnou přísadou pana majitele. Personál podniku není příliš početný.

Majitel je zároveň provozním, mezi hosty v restauraci však nechodí. V kuchyni se střídají dva kuchaři – služebně starší Jindra a mladší Milan. Jako pomocná síla funguje veselý a pracovitý Vietnamec Tony. K ruce je kuchaři jeden učeň. Na place jsou vždy číšník, servírka a učnice. K restauraci patří i vinárna, která je však v současné době otevřená pouze na objednané akce.

Na objektu není název restaurace, protože majitel si zatím netroufá spojovat své jméno s provozovnou. Sledujme tedy snahu pana Františka Hrabala o to, aby se jeho podnik stal vyhlášenou restaurací. Jaké nápady a doporučení přinese nekompromisní a přísný „dočasný šéf“ Zdeněk Pohlreich? Připomeňme si dnes večer v repríze další díl populárního pořadu Ano, šéfe!

Nenechte si 15.9. 2016 ujít reprízu dalšího dílu oblíbené gastronomické show Ano, šéfe! od 22:25 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě:

Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě
Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě
Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě
Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě
Ano šéfe - U Hrabalů v České Lípě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !