8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent – 16.9. 2012

16. 09. 2012 | Televizní tipy
Show Česko Slovensko má talent pokračuje na obrazovkách televize Prima family i tuto neděli 16.9. 2012. A opět je na co se těšit! Kromě skvělých talentů tentokrát uvidíte v akci na pódiu i porotu: Jaro Slávik s Martinem Dejdarem si zahrají basketbal a Martin Dejdar dokonce bude čelit hrozbě zbičování!

Ale začněme pěkně od podlahy, pouličním bubnováním. Věděli jste, že hrát se dá nejen na hrnce po babičce, ale třeba také na barely od barvy, kterou jste právě vymalovali byt? Talenti Emil a Jakub prý hrají nejraději na své přítelkyně, ale ani netradiční nástroje jim, jak se na vlastní oči přesvědčíte, neladí špatně.

Česko Slovensko má talent – 16.9. 2012Už podruhé se v soutěži Česko Slovensko má talent s datem 16.9. 2012 představí taneční skupina Credance, kterou jste mohli vidět už v prvním ročníku. Talentovaní tanečníci tenkrát sice postoupili, ale protože z různých důvodů nemohli v soutěži pokračovat, je na řadě reparát. Bude úspěšný?

Originální recept jak se stát hvězdou každého tanečního parketu a ještě na tom slušně vydělat vám poté nabídne Martin Doleček alias pařmen Marty. Že by loňský vítěz Atai Omurzakov právě našel přemožitele?

Lucie Bílá je statečná žena, kterou hned tak něco (někdo) nevyděsí. Výstřednímu zpěvákovi z Konga se to však povede a jeho děsivé vystoupení oblíbená porotkyně nemůže vstřebat ještě hodně dlouhé poté, co tenhle šílenec opustí jeviště.

Zapomenout na právě prožitou hrůzu jí v pořadu Česko Slovensko má talent vysílaném 16.9. 2012 nakonec pomůže až dvojice Kaťa a Rafo, panenka Barbie a tajemný muž, kteří spolu nejen zpívají, ale tvoří pár i v soukromí, což jejich zpěvu dodává zvláštní jiskru.

Že Česko Slovensko má talent není soutěž pouze pro zpěváky, vám dokáže muž, který motorovou pilou přímo před zraky poroty vyřeže na pódiu Mahenova divadla do kusu dřeva obrázek obličeje, nebo Tobiáš Košíř, který si v jedenácti letech svým stepařským uměním podmanil nejen Českou republiku, ale rovnou celý svět.

Kolik legrace si můžete užít se zdánlivě obyčejným nafukovacím balonem, vám předvede muž, který se do něj zabalí a pak se na pódiu začnou dít věci! S vystoupením pojatým jako akrobatické házení na koš se do soutěže přihlásil slovinský tým Dunkkings a jak se záhy ukáže, postará se o jedno z největších překvapení večera.

Česko Slovensko má talent – 16.9. 2012Diváci nepřestávají tleskat, porota stojí a bývalý basketbalista Jaro Slávik dokonce přijde na pódium zavzpomínat na staré sportovní časy. Skóruje ale až na druhý pokus. To Pavel Votápek má úplně jiného koníčka: je bičař a biče nejen vyrábí, ale také s nimi umí pořádně práskat, což předvede nejen publiku, ale hooodně zblízka hlavně Martinu Dejdarovi, kterého si přizve na pódium coby asistenta.

Porotce nejprve drží noviny, které Pavel Votápek rozetne na polovinu a pak ještě a pak ještě… aby si vzápětí dal do pusy zapálenou cigaretu a muž se pokusil urazit bičem její konec!

Česko Slovensko má talent s datem 16.9. 2012 se chýlí ke konci a je čas na pohádku; pohádku pro dospělé. Postará se o ni Naďa Blea se svým eroticky laděným vystoupením Elektrashow. S tancem burlesque vystupuje po celé Itálii, teď je načase ukázat se i v Česku. Když na konci své show v divadle odhodí puntíkaté šaty a ukáže bradavky zakryté pouze blyštivými kamínky, Martin Dejdar si musí vylít na hlavu sklenici studené vody.

Náročná porotcovská práce, tahle show! „Jak jednoduchá je mužská existence,“ ohodnotí jeho počin Jakub Prachař a společně s Pycem si pak z Nadiných ňader berou každý jeden kamínek na památku. Poslední vystoupení Dity Rozumkové vám zase dokáže, že v životě vyhrávají ti, kteří se nevzdávají. Ačkoliv tato žena v dětství málem zemřela a dodnes chodí o berlích, je příkladem toho, že na úspěch nic z toho nemá vliv. Operní árie v jejím podání vžene slzy do očí nejen jí samotné, ale i publiku a porotě.

Česko Slovensko má talent opět tuto neděli 16.9. 2012
na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !