8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cestománie: Madeira - Perla Atlantiku

24. 08. 2017 | Televizní tipy
Putování po věčně zeleném portugalském ostrově za letním sáňkováním, bývalými lovci velryb a po stopách Kryštofa Kolumba (2001). Scénář a režie pořadu Cestománie: Madeira - Perla Atlantiku J. Sebechlebský.


Bývalá sopka ztracená hluboko v oceánu už naštěstí dávno spí, a tak může cestovatel na Madeiru vstoupit jistou nohou a objevovat nepřeberné množství zdejších zajímavostí. Možná tou největší je sáňkování v parném létě. Kdo neviděl obrovské sáně, jak se řítí po silnici mezi kličkujícími auty z kopce dolů, asi neuvěří. Na ostrově, obklopeném nekonečným Atlantikem, pobývali Kryštof Kolumbus, Winston Churchill i císařovna Sissi.

Ostrov je protkán důmyslnou pavučinou zavlažovacích kanálků budovaných otroky a ukrývá i nejvyšší útes v Evropě. Zkrátka na tomto poněkud pozapomenutém kousku Evropy je toho k vidění opravdu dost a díky banánům, kaštanům, vínu či darům moře zkrátka nepřijdou ani chuťové pohárky.


Cestománie: Madeira - Perla Atlantiku

Pořad Cestománie:

Madeira - Perla Atlantiku

uvidíte 24. 8. 2017 od 16,30 hodin na ČT1









Zdroj, foto: Česká televize



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !