8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledání ztracených světů - Bali

22. 04. 2020 | Televizní tipy
Roman Zach si plní klukovský sen – vyráží na Bali objevovat tradiční indonéskou kulturu. Osvědčí se jako pěstitel rýže nebo aspoň jako tanečník představující její bohyni? Pořad Hledání ztracených světů - Bali připravil J. D. Novák (Premiéra)

V šestidílném seriálu sledujeme, jak populární herec Roman Zach, známý z divadla i televizních seriálů, vyráží za svým snem o dobrodružství.
Opouští bezpečí civilizace a vydává se na objevitelskou výpravu na indonéské ostrovy, kde se nechává unášet přírodními krásami, proniká do tajů exotických kultur a poznává život bez civilizačních vymožeností.

Roman chce v pořadu Hledání ztracených světů – Bali všechno zažít na vlastní kůži. Vyzkouší si tak práci v barvířské dílně i na čajové plantáži, pozná, jak se žije s varany, zúčastní se tradičních oslav lovců lebek a zatančí si rituální tanec. Na své Hledání ztracených světů6000 kilometrů dlouhé cestě po ostrovech Jáva, Bali, Lombok, Komodo, Flores a Alor Roman získává neobyčejné zkušenosti a zamýšlí se nad moderním světem a jeho kořeny.

Hledání ztracených světů – Bali můžete sledovat 22. 4. 2020 od 21,25 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hledání ztracených světů - Bali:

Hledání ztracených světů - Bali
Hledání ztracených světů - Bali
Hledání ztracených světů - Bali
Hledání ztracených světů - Bali
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !