8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 27.9. 2015

27. 09. 2015 | Televizní tipy
Michal Tesař přestavbu bytu původně zamýšlel jako překvapení pro svého partnera. Bohužel však nedokázal tajemství udržet, a tak náš tým přivítají oba, což není na škodu. Jsou jako pár doopravdy sehraní a jejich drobné rozmíšky pořad jen osvěží.

Už jenom rozhodování o tom, jak by měla přestavba jejich minibytu vypadat, bude určitě velmi náročná. Každý z nich má svoji představu a sladit jejich požadavky na společné bydlení nebude vůbec jednoduché...

Jak se staví sen 27.9. 2015Byt je to opravdu malý. V předsíňce kuchyňský kout a v jediné místnosti vše ostatní – obývací kout, spací patro, dvě pracovní místa, obří nevzhledná šatní skříň. A spousty, ale opravdu spousty drobností, na kterých oba partneři lpí. Nechybí ani domácí mazlíček – krásná kočka, která všem dává najevo, kdo je tady skutečným pánem.

Pro oba muže bude hodně těžké se některých věcí zbavit. Ale byt potřebuje opravdu razantně prosvětlit. Některé věci budou muset zkrátka nemilosrdně pryč. Ale co s nimi? Tentokrát přijde velmi originální řešení v podobě bazaru. Koupí si někdo něco, nebo nakonec nezbude nic jiného než staré věci pokorně odevzdat ve sběrném dvoře?

Před týmem designérů, Aničkou Lacovou a Tomášem Marxem, stojí nelehký úkol – splnit Michalovi Tesařovi jeho přání: potěšit partnera novým a krásným interiérem jejich společného bydlení. Čeká je spousta nelehké práce, ale oba – Anička i Tomáš – patří k pořadu Jak se staví sen odjakživa a jejich proměny patří k těm nejzdařilejším.

Další díl pořadu Jak se staví sen
můžete sledovat v neděli 22.9. 2015 od 11:55 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 27.9. 2015:

Jak se staví sen 27.9. 2015
Jak se staví sen 27.9. 2015
Jak se staví sen 27.9. 2015
Jak se staví sen 27.9. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hm,zajímavé datumSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles