8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kočka není pes - Agresivní Debie a plachý Pan Nováček

25. 03. 2017 | Televizní tipy
Debie je skvělá psí kamarádka majitelky Elišky, je však agresivní vůči mužům. Kristýně vrtá hlavou, proč její kocour Pan Nováček nevylézá z gauče v pořadu Kočka není pes - Agresivní Debie a plachý Pan Nováček.
 
Poslední díl cyklu Kočka není pes je o dvou strašpytlech. Debie pochází z útulku. Byla pravděpodobně týrána. Z nějakého důvodu nemá ráda muže. Majitelka už přečetla mnoho odborných knih, jak Debie zbavit strachu, ale všechno je marné. Ruda si zkouší s Debie přátelsky popovídat a ono to najednou funguje. I pověstnou psí uličku zvládla bez problémů. Roztomilý kocour Pan Nováček je tvrdší oříšek.

Kočka není pes - Agresivní Debie a plachý Pan NováčekBydlí v gauči. Bojí se totiž úplně všeho. Nenechá se od majitelky ani pohladit. Klára vytahuje ze svého kufříku lákadla, která snad zaberou. Domácí úkoly pro Kristýnu jsou jednoznačné. Vyřeší plachost Pana Nováčka úpravy v bytě, když přijde o svoje útočiště v gauči? Bude si moci majitelka svého miláčka konečně pohladit? Uvidíme. Snad nás čeká na závěr happy end.

Kočka není pes - Agresivní Debie a plachý Pan Nováček můžete sledovat 25. 3. 2017 od 17,55 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !