8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na vlastní nohy - Ostrov pokladů

21. 03. 2018 | Televizní tipy
V unikátním dokumentárním cyklu Na vlastní nohy - Ostrov pokladů se vydáme na dobrodružnou výpravu na Filipíny se scenáristou a režisérem Rudolfem Havlíkem (Premiéra)

Poslední dobrodružství z cyklu Na vlastní nohy zavede Rudolfa Havlíka do modrého neznáma, tam, kde země končí a začíná nekonečný oceán. Vydejme se na výpravu za přírodou na konci světa. Nechme se pozvat na ostrovy a ostrůvky uprostřed nekonečné modré hladiny jihovýchodního Pacifiku, na bílé pláže a do modravých hlubin oceánu, kde se dá ještě pořád najít panenská příroda.

Na vlastní nohyDivočina, která provázela Robinsona Crusoe a spoustu jiných dobrodruhů a trosečníků, kteří se vydali do tropických rájů. Průvodcem tohoto dílu se stane jeden zcela obyčejný kokos, který zvládne v moři uplavat ohromné vzdálenosti a možná i on dokáže objevit ráj na Zemi, ve kterém se mu povede znovu zakořenit a vytvořit nový život.

Takové ráje totiž budou existovat tak dlouho, dokud budou po světě běhat nadšení snílkové. Bez nich by žádná dobrodružství nedávala smysl. Cyklus Na vlastní nohy - Ostrov pokladů režisér natáčel dlouhých pět let. V každém dílu se věnuje jinému příběhu a volí jiný vyprávěcí rámec podpořený atraktivním obrazovým materiálem, filmovou hudbou a podmanivým komentářem Ondřeje Vetchého.

Na vlastní nohy - Ostrov pokladů můžete sledovat 21. 3. 2018 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !