8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!

10. 09. 2013 | Televizní tipy
Úspěšný cyklus Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání! Výběrem nejžádanějších diváckých příběhů Nejlepší trapasy provází Miroslav Táborský. Hrají: J. Obermaierová, Z. Žák, T. Matonoha, K. Zima, M. Badinková, Z. Srstka, R. Nebřenský a další.

V šestnácti dílech pořadu Nejlepší trapasy se Česká televize vrací k úspěšnému diváckému cyklu v novém výběru. Večerem na téma "Akta X" provází Miroslav Táborský, zdaleka  nejobsazovanější herec tohoto cyklu.

Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!Žárovky jsou doličným předmětem první povídky. Vynález Thomase Alvy Edisona se dá použít i jiným způsobem, než ke kterému byl určen, ale diváky musíme před takovými experimenty důrazně varovat. Hrají M. Sobotka, T. Matonoha, K. Zima, M. Badinková a další.

V příběhu Automat se J. Obermaierová a Z. Žák rozhodnou vyhlásit válku strojům.
Děda Čepelák (Z. Srstka) se v povídce Cyklista opije na masopustní veselici. Spícího a stále ještě v masce čerta jej silnici najdou R. Nebřenský a J. Ployhar. Naloží ho i s kolem do dodávky a vysadí ho až za hranicemi v Polsku. Děda Čepelák se pak všude vychloubá, za jak krátkou dobu a v jakém stavu zdolal takovou vzdálenost.

V povídce Hrobníci pak zažijeme spolu s jejími hrdiny trapas, který vede až za hrob. Hrají: R. Štabrňák, K. Steinerová, E. Čekan, P. Halíček a P. Vondruška.

Nejlepší trapasy uvidíte 10.9. 2013 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!:

Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!
Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!
Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!
Nejlepší trapasy se vrací v novém vydání!
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !