8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nikdo není dokonalý 19.2. 2013

19. 02. 2013 | Televizní tipy
Dva čeští Belmondové se sejdou v úterý 19.2. 2013 ve 20.15 v primáckém pořadu Nikdo není dokonalý. Moderátor pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol, který známého francouzského herce léta dabuje, a herec Martin Kraus, známý ze seriálu Cesty domů, o němž se mluví jako o českém Belmondovi, protože je francouzské hvězdě něčím podobný. 

Hosté pořadu Nikdo není dokonalý s datem 19.2. 2013:


Právě Belmondo „zavinil“, že se Martin Kraus dal kdysi na herectví. Poté, co zhltnul jeho biografii, se přihlásil na DAMU. „Při zkouškách jsem Belmonda neohrabaně kopíroval. Na školu mě vzali a tuhle stylizaci mi zakázali. Tak jsem s tím přestal, ale Belmonda mám rád pořád, jeho filmy jsem sledoval od dětství a sleduju je i nadále,“ říká v pořadu Nikdo není dokonalý s datem 19.2. 2013 herec, kterému přinesla popularitu role zlého hocha Dana Pánka v primáckém seriálu Cesty domů.

Nikdo není dokonalý 19.2. 2013Martin pár měsíců Cesty domů nenatáčel, protože podle děje seriálu seděl ve vězení. Tak se věnoval jiným projektům a divadlu, nazkoušel například roli v představení Zkrocení zlé ženy v Divadle na Vinohradech. Do Cest domů se ale vrátil a jako Dan Pánek se snaží napravit, co tu všechno spískal. „Nemá to jednoduché. Přišel o lásku, o práci, jen těžko se vrací zpátky do normálního života. Líbí se mi, jaký osud mu scenáristé seriálu připravili, je o čem hrát,“ říká Martin.

Když Martin dostal nabídku účinkovat v pořadu Nikdo není dokonalý, rád ji přijal. „S panem Krampolem jsem se do té doby nikdy nesetkal, byl jsem na něj moc zvědavý, protože ho mám rád jako herce, ale hlavně jako dabéra Belmonda. A nadchla mě i paní Eva Pilarová, která si plně zaslouží přízvisko královna swingu. Byla nesmírně vtipná a krásně se mi s ní povídalo,“ říkal Martin.

Trojice si při natáčení pořadu Nikdo není dokonalý povídala o koních i koníčcích, ale také třeba o New Yorku. A samozřejmě nemohli vynechat ani již zmíněného Belmonda. „Když si tak prohlížím Martinovu tvář, on má v sobě opravdu něco z Belmonda, když byl ještě mladý. Je fajn, že má takový herecký vzor. Navíc má v sobě stejnou živost a bezprostřednost jako Belmondo. Rozhodně bych mu přál, aby dostával takové role, jako hrál on. To já se mu podobám jedině tím svým rozpláclým nosem. Ale teď, když jsme oba bělovlasí, je ta podoba možná o něco výraznější,“ smál se Jiří Krampol.

Když jsem si s panem Krampolem povídal, úplně jsem viděl Belmondovu tvář. Říkal mi, že nadaboval dvaatřicet jeho filmů. A já jsem pyšný na to, že je mám všechny doma na DVD,“ smál se v pořadu Nikdo není dokonalý s datem 19.2. 2013 Martin.

Sledujte zábavný pořad Nikdo není dokonalý v úterý 19.2. 2012
ve 20:15 hod na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nikdo není dokonalý 19.2. 2013:

Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
Nikdo není dokonalý 19.2. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To se opět těším a kouknu se.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
to se kouknuSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles