8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 10. díl - 30.3. 2016

30. 03. 2016 | Televizní tipy
10. díl nového televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Trhy“ a sledovat jej můžete 30.3. 2016. Kluci se chtějí vyvléknout z galejí v hotelu, protože se v Jánkách chystají trhy a chtějí si u stánku vydělat peníze.

Šimon jim v 10. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 30.3. 2016 přislíbí, že pozve jeptišky a mohou to částečně udělat jako charitu. Jenže v hotelu se jim Robert vysměje. Pustit je nemůže, bude kvůli trhům v hotelu nával. Burák najednou dostane záchvat kašle, protože omylem vdechne koření.

Ohnivý kuře - 10. díl - 30.3. 2016Mike v 10. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 30.3. 2016 hned dostane nápad. Tvrdí, že takto to měl Burák celou noc a ještě k tomu zvracel. Renáta se lekne nákazy a donutí Roberta povolat druhou partu. Ale pak je nachytá u stánku. Kluci se brání, že už je jim lépe a že toto je na charitu. Potvrdí jim to i právě přicházející jeptišky.

Renata v 10. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 30.3. 2016 naštvaně odejde. U stánku není moc lidí a vypadá to na malý výdělek. Ale jeptišky začnou zpívat a úspěch je zaručen. Vydělané peníze kluci rozdělí na dvě části. Větší pro sebe a menší pro jeptišky. Jenže Šimon jeptiškám omylem dá tu část, kterou si kluci chtěli nechat pro sebe.

Manka se v 10. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 30.3. 2016 chystá na příjezd Bédy. Jeho příjezd v hospodě vzbudí rozruch. Béda u všech zaboduje a hlavně u štamgastů. Jarda podezíravě vyzvídá, co je Béda zač a dozví se, že je Béda potomek slavného skladatele Vyhnálka. Najednou se zjeví jeho známá Zdenička. Béda Mance vysvětluje, že je to dávná kamarádka, která si od toho slibovala víc.

Renata v 10. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 30.3. 2016 zjistí, že Klára hledá brigádnici. Přemluví svou kamarádku Evu, aby práci přijala, Pak do cukrárny pošle kontrolu, která zjistí, že Eva nemá pracovní smlouvu a Kláře tak hrozí velká pokuta za práci načerno. Renatě se její msta povedla.

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2016. Režie: L. Kodad. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leicthová, L. Polišenská, P. Štěpánek, S. Babčáková, J. Polášek, D. Gránský, B. Seidlová, P. Batěk, L. Krobotová, M. Suchánek, L. Rybová a další.

Sledujte 10. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 30.3. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
těším se Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
seriálSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles