8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy

5. 10. 2016 | Televizní tipy
50. díl televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Lež má krátké nohy“ a sledovat jej můžete 5.10. 2016. Macátko se snaží klukům dokázat, že je opravdu dobrý kuchař. Je velmi pečlivý a tím pádem i velmi pomalý. Kluci jsou z něj v rozpacích. Dokonce řeší, jak se ho zbavit. Macátko má sice světlý okamžik, když zůstane v hospodě sám, ale kluci ve změnu zatím moc nevěří. Ale Macátko je rozhodnutý jim dokázat, že se mýlí.

Klára si v 50. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 5.10. 2016 myslí, že Daniel odjel a nebezpečí je zažehnáno. Ale k jejímu velkému překvapení se Daniel objeví v Cukrárně, protože stojí o svou dceru. Klára zalže Didi o tom kdo je Daniel, potože nenašla odvahu jí říct, že Daniel je její táta. Lže jí i Trébl, ale jinak. Didi je to podezřelé. Vopršálková jí pak nevědomky prozradí pravdu a Didi si to ověří přímo od Daniela. A na Kláru se zlobí.

Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohyMalvína má 50. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 5.10. 2016 úspěch s knihou a je o ní zájem v médiích. Jarda by se rád přidal se svými pivními speciály. Focení do časopisu nedopadne pro Jardu vůbec dobře. Když už to vypadá, že by s Jardou redaktorka udělala rozhovor o jeho pivu, Jarda to bohužel zkazí.

Jarda je 50. dílu seriálu Ohnivý kuře s datem 5.10. 2016  zoufalý. A do toho Malvínu hledá v hospodě svalnatý trenér Aleš. Chce spolupracovat s Malvínou na další knize. Malvíně se nápad líbí Jardovi ale vůbec ne. A začne žárlit.

O seriálu Ohnivý kuře:


Hrají: Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Lucie Polišenská, Petr Štěpánek, Simona Babčáková, Josef Polášek, David Gránský, Barbora Seidlová, Pavel Batěk, Lenka Krobotová, Leoš Noha, Linda Rybová, Libuše Švormová, Norbert Lichý, Josef Carda, Zdeněk Dušek, Zdeněk Vencl, Ivy Hoangm, Viet Anh Doan  a další. Režie: Jiří Chlumský

Sledujte 50. díl seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve středu 5.10. 2016 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy:

Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy
Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy
Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy
Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy
Ohnivý kuře - 50. díl - Lež má krátké nohy
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles