8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kuře II. - 94. díl - Líbačky jako o závod

12. 04. 2018 | Televizní tipy
94. díl druhé řady televizního seriálu Ohnivý kuře nese název „Líbačky jako o závod“ a sledovat jej můžete 12.4. 2018. Mike se nemůže několik dní spojit s Klárou. Svěří se Burákovi, ale ten mu nechtěně nasadí brouka do hlavy. Klára mu přijde v Kanadě až moc spokojená.

Mike propadá depresi. Marika se chystá na koncert a pozve oba kluky, aby šli s ní. Nakonec jde jen Mike a pořádně se spolu opijou. Marika je sama, Mike se jí líbí a  Klára je daleko  v Kanadě. Povede se Marice svést Mika?

Ohnivý kuře II. - 94. díl - Líbačky jako o závodSoňa je těhotná a moc se těší na miminko. Jenže do Leoše se začínají všichni navážet. Mít dítě v jeho věku je přeci na pováženou. Leoš se toho chytne a dostane strach. Bude opravdu starý táta. Svěří se svojí  obavou Soně. Soňa Leoše podpoří, nevadí jí to. Jenže Leoš začíná vyšilovat víc a víc.

Jíša řeší s Karolínou problém s hůlkama. Jedna zákaznice si zarazila třísku do ruky a několik dalších si na ně také stěžovalo. Chce, aby objednali jiné. Karolína mu tvrdí, že žádné lepší za stejnou cenu neseženou. Jíša chce pomoct a hledá alternativu. Nakonec hůlky vyřeže sám, jsou skvělé, jenom že ruční práce je drahá a to u Lia prostě neprojde. Najde Jíša jiné řešení?

Kohout neúnavně flirtuje s Táňou, ta je ale odměřená a Kohouta od sebe odhání.  Jarda chce vzít sázku zpět, má strach, že už Kohout přehání a že mu Táňa z hospody uteče. Kohout o tom nechce ani slyšet. Nechce se vzdát. Pozve Táňu večer do lázní, nachystá romantický večer při svíčkách, prostě dělá všechno možné i nemožné, aby ji dostal. Sklidí Kohoutova snaha nakonec vytoužené ovoce?

O seriálu Ohnivý kuře:


ČR 2018. Režie: J. Chlumský. Hrají: J. Prachař, J. Dolanský, K. Leichtová, L. Polišenská, S. Babčáková, V. CIbulková, J. Hána, S. Rašilov, O. Pavelka, V. Kopta, A. Stanková, R. Novák, B. Jánová, L. Hampl, A. Chocholatá, I. Korolová a další.

Sledujte 94. díl druhé řady seriálu Ohnivý kuře
vysílaný ve čtvrtek 12.4. 2018 od 20:15 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !