8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Policie v akci 45: Nečekaná návštěva, lupič od bankomatu, prodavačka zlodějka a mnohem víc

2. 11. 2020 | Televizní tipy
Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Příběhy z každodenní policejní praxe, ať už se jedná o drobné přestupky, větší konflikty či podezření z trestných činů, přináší divákům pořad Policie v akci. Některé případy mohou sloužit jako varování, jak se nenechat podvést, i jako návod na to, v jakých situacích se na muže zákona obrátit. Jiné příběhy vyvolávají úsměv. Jsou i takové, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvézt na služebnu.

Nejzajímavější případy tohoto týdne:


Nečekaná návštěva

Na linku 158 oznamuje vyděšená žena, že její přítel je vůči ní agresivní. Zavřela se před ním do ložnice jejich domu a prosí, aby přijela policie a jejího přítele odvedla. Policisté přijedou na adresu domu, kde jsou otevřená vrátka k domu i domovní dveře. Z domu se ozývá křik. Policisté tedy vběhnou do domu, kde nejspíše žena, která se ozvala na linku 158, volá odněkud o pomoc a policisté slyší, jak někdo buší na dveře a křičí. Proběhnou domem, který nese stopy po zápasu a rvačce, jelikož jsou zde povalené židle, rozházené věci a na zemi sklo.

Policie v akci 45: Nečekaná návštěva, lupič od bankomatu, prodavačka zlodějka a mnohem vícBěhem pár vteřin najdou muže, který se dobývá do zavřených dveří, za kterými se ozývá ženský hlas a volá o pomoc. Policisté na muže zavolají, a jelikož nereaguje a buší a křičí dál, nakonec ho musí zpacifikovat. Muž se mezitím zklidní a policistům se omlouvá. Vysvětluje, že jde jen o běžnou partnerskou hádku. Žena nakonec přitaká. Žádá ale policisty, aby s ní jejího přítele nenechávali, že se bojí, že k ní opět bude agresivní.

Žena nakonec svého přítele nechce obvinit, a tak policisté muže z domu vykážou a doporučí mu, aby se ze svého stavu šel někam vyspat, a upozorní ho, aby se již více toto chování neopakovalo. Muž toto slibuje a omlouvá se přítelkyni i policistům. Ženě doporučí, že by si měla rozmyslet, zda na muže chce podat oznámení. – Pozor, děj bude pokračovat.

Lupič od bankomatu

Z parku volá na dispečink žena, že od té doby, co vybírala peníze, ji pronásledují dva muži. Hlídka je zastihne už ve chvíli, kdy se muži snaží ženě ukrást kabelku. Jednomu pachateli se podařilo utéct, druhý je zadržen. Přepadenou ženu odváží druhá hlídka a Delta 105 vyráží propátrat okolní park. Zadržený muž ale svou vinu popírá a policisty uráží. Po chvíli pátrání zatknou i dalšího mladíka. I když oba muži zapírají, hlídka má celý incident natočený na kameře, umístěné v policejním voze.

Zlodějská prodavačka

Delta 109 přijíždí na oznámení loupežného přepadení do obchodu s luxusním zbožím. Pachatel ukradl peníze. Majitelka je překvapená, že nebyly zapnuté bezpečnostní kamery. Prodavačka navíc neustále mění výpověď a do verzí se zamotává. Tvrdí, že na ni pachatel mířil zbraní. Majitelka navíc zjišťuje, že chybí i drahá kabelka. Hlídka bere prodavačku do vozidla a jedou se podívat po okolí. V autě se nakonec dívka přizná, že o přepadení nešlo a že peníze i kabelku vzala ona. Z přepadené ženy se během chvilky stane zadržená osoba.

Sledujte nové příběhy Policie v akci od 2.11. 2020 na Primě, každý všední den v 16.25. Jaké případy budou strážci zákona řešit tentokrát? S jakým úspěchem a jak zapeklité situace nakonec dopadnou?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !