8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pološero – Malý průvodce šikanou v zaměstnání

27. 09. 2018 | Televizní tipy
Šikana byla, je a bohužel asi i bude součástí pracovního procesu nejen v Česku. Co tedy dělat, když se stanete její obětí? Osudy lidí, které to postihlo, a různé druhy pracovní šikany v dnešním Pološeru - Malý průvodce šikanou v zaměstnání.

Šikana. Jev, o kterém se nejčastěji mluví v souvislosti se školstvím, a v poslední době také s historickými studiemi, které prokazují, jak nebezpečný a rozšířený byl v Československé lidové armádě. Stále více je ale spojován také se zaměstnáním. A není divu. Podle výzkumů totiž dvě pětiny zaměstnanců v Česku zažily) v posledních měsících na svém pracovišti šikanu a téměř polovina z nich se stává její obětí opakovaně.

Šikana v práci je navíc příčinou dvaceti procent sebevražd. Je ovšem složité se jí bránit. Jednak není zakotvena v českém právním řádu, navíc se těžko dokazuje a boj s šikanou je v neposlední řadě spojen i s existenčními obavami. PološeroZjednodušeně řečeno, pokud se jí postavíte, může vás to stát práci, a totéž hrozí těm, kteří jsou ochotni mluvit ve váš prospěch. I proto jsme se za osudy lidí poznamenaných šikanou vypravili v dnešním Pološeru.

Pološero – Malý průvodce šikanou v zaměstnání můžete sledovat 27. 9. 2018 od 22 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !