Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 26.6. 2013

26. 06. 2013 | Televizní tipy
Všem dnešním hostům chybí lidé, kteří mají v jejich vzpomínkách svoje nesmazatelné místo. Strach, že své milé už nikdy nemusí vidět, přiměl hosty k napsání přání do Pošty. Sejde se po letech Ivana se sestrou v dalším příběhu v pořadu Pošta pro tebe ze dne 26.6. 2013? Vzpomene si na Markétu kamarádka z dětství? Bude mít s kým Ondřej zavzpomínat na výpravu do hor?
 
V dalším příběhu v pořadu Pošta pro tebe ze dne 26.6. 2013 se dozvíte, že Ivana pochází z pěti dětí. Jejím životem prošlo několik nevlastních otců a neurovnaný život vlastní matky ji přiměl k péči o mladší sourozence. K mladší sestře Libušce si Ivana vypěstovala vztah jako k vlastnímu dítěti, byť byla sama ještě dítě. Když byly Libušce 3 roky, vzal si ji do péče biologický otec a Ivana malou sestru od té doby neviděla. Uplynulo přes 40 let a Ivana dodnes neví, co se s Libuškou stalo. Zůstala u svého otce? Neskončila v dětském domově Pošta pro tebe 26.6. 2013nebo v náhradní rodině? Pamatuje si na ni vůbec? Vzpomínky na Libušku ji provázejí celý život. Dlouho neměla odvahu ji hledat. Dnes to však zkusí v dalším příběhu v pořadu Pošta pro tebe ze dne 26.6. 2013.

Markéta přišla v šesti letech o maminku. Otec nesl ztrátu ženy těžce a malou Markétu vychovávala dočasně babička. Markétě však matka chyběla a citovou oporu našla u kamarádky Kristýny. Přijde Kristýna do Pošty pro tebe ze dne 26.6. 2013? Potkají se kamarádky po více než padesáti letech?

Ondřej i přes svůj věk žije aktivně a nevzpomíná jenom na to, co bylo kdysi. Je vášnivý turista a horal, a i když přátel a kamarádů má dost, rád vzpomíná na jednu z prvních výprav ze studentských let. Tak jako všechno, co člověk v životě zažije poprvé, uložil si i Ondřej vzpomínku na přátelství s lidmi z výšlapu do Bulharska jako nezapomenutelnou. Najde své přátele po 40 letech v pořadu Pošta pro tebe ze dne 26.6. 2013? Poznají se? Nepodniknou ještě nějakou společnou akci?

Sledujte další díl pořadu Pošta pro tebe dne 26.6. 2013 od 20:00 hod. na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !