8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Reportéři na vaší straně 26.1. 2013

26. 01. 2013 | Televizní tipy
V dalším dílu pořadu Reportéři na vaší straně s datem 26.1. 2013 vám Oldřich Navrátil poradí a ukáže, jak se můžete bránit. Tento týden se bude věnovat následujícím tématům - Amnestie: Co čeká matku samoživitelku, kterou prezidentská amnestie postavila znovu na startovní čáru v boji o alimenty? Její exmanžel měl kvůli tomu nastoupit do vězení a začít výživné splácet. Je ale na svobodě a dál neplatí.    

Další reportáž v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 26.1. 2013 nese název Obecní cesta na soukromém pozemku: Jak se můžete bránit, když vám obec bez vašeho souhlasu začne na pozemku budovat veřejnou cestu? Na jaké odškodnění máte nárok? A kdy vám může být pozemek vyvlastněn?

Reportéři na vaší straně 26.1. 2013Dále se v přadu Reportéři na vaší straně s datem 26.1. 2013 podíváme na reportáž s názvem CK Stopa: Co všechno je dobré si zjistit o cestovní agentuře, abyste místo své zaplacené dovolené neseděli nakonec doma? A pomůže vám policie, když se nespolehlivá cestovka nemá ani k vrácení peněz? 

Předposledním problémem, který v pořadu Reportéři na vaší straně s datem 26.1. 2013  budeme řešit nese název Odebraný ZTP: Jaké šance má postižený, když propadne sítem nových pravidel  pro přidělování průkazu ZTP  a přijde tím o pomoc, kterou potřebuje?  S Bechtěrevovou chorobou se bojovat nedá. S nesmyslným posudkem ano.  

A jako poslední probereme Družstevní byty: Ušetříte si na koupi družstevního bytu, zaplatíte za něj, a přesto vám hrozí vystěhování. Víte, jak mocná je členská schůze družstva a jak se můžete proti jejím závěrům bránit?

Sledujte další díl pořadu Reportéři na vaší straně
v sobotu 26.1. 2013 od 18.05 hod. na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !