8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Kobra 11 od prosince v akci

1. 11. 2008 | Televizní tipy

Kobra 11

s Erdoganem Atalayem

a Gedeonem Burkhardem


Fanoušci akčního filmu Kobra 11, pozor! Slavná dvojka odvážných hrdinů znovu nastupuje do služby! Komisaři frankfurtské dálniční policie Semir Gerkhan (Erdogan Atalay) a Chris Ritter (Gedeon Burkhard) se vrací na televizní obrazovku v dalších sedmi aktuálních, napínavých případech a fanoušci se mohou těšit na napínavé příběhy a prvotřídní akce, na něž jsou v seriálu Kobra 11 zvyklí. Také v nových dílech Kobry 11 přišlápnou dálniční policisté plynový pedál až k podlaze a sáhnou si až na samu hranici svých sil a možností. Jejich revírem je dálnice. Jejich tempo je vražedné.

seriál Kobra 11seriál Kobra 11














V devadesátiminutovém pilotním dílu Kobry 11  „Strach nad městem“ se Chris a Semir stanou při rutinní kontrole svědky atentátu na düsseldorfský plynovod. Podaří se jim na poslední chvíli zabránit výbuchu, jenž by zničil celé centrum města. Jedná se o útok neuvěřitelných rozměrů. Kdo za ním stojí? Atentát na plynové potrubí je ostatně největší a nejnákladnější explozí, jakou kdy firma Action Koncept ve své historii zrealizovala a natočila. Do vzduchu při něm vyletěla kompletní část dálnice a v jediném okamžiku bylo zničeno 14 automobilů.

seriál Kobra 11V seriálu Kobra 11 se rozhoduje o dalším osudu hrdinů v jediné vteřině. Každý díl zaručuje napínavý kriminální případ a senzační akce. Pro Semira Gerkhana a Chrise Rittera to znamená vysoké nasazení, mimořádnou obětavost a spoustu stresu. Právě to je základem mimořádné úspěšnosti projektu, který již dvanáct let zajišťuje seriálu německé televize RTL věrnou základnu fanoušků. Trošku však na ně padl smutek po ohlášení odchodu Gedeona Burkharda, který po dvouletém působení tuto akční sérii opouští. Scenáristé se s ním rozloučili stylově – v posledním dílu 12. řady seriálu Kobra 11 jeho Chris Ritter tragicky zahyne.

I ve 12. řadě Kobry 11 podporuje naše oblíbené hrdiny stabilní tým dálniční policie: jeho šéfka Anna Engelhart (Anna Engelhart (Charlotte Schwab), sekretářka Susanne König (Daniela Wutte) i občas poněkud komická dvojice příslušníků v uniformě Herzberger (Dietmar Huhn) a Bonrath (Gottfried Vollmer).

Nejnovější díly seriálu Kobra měly v Německu premiéru na podzim 2007.


Čtěte také:
Kobra 11 – premiérová řada od února na Nově

Zdroj: TV Nova

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi dobrý kriminálny seriál ani jeden diel som si nenechala újsť super dobre napísaný článok.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles