8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D

29. 08. 2013 | Televizní tipy
Hned první den vysílání se na dětské stanici ČT :D objeví jeden z největších projektů České televize posledních let, seriál Špačkovi v síti času. Vznikal od roku 2009, a přestože zahrnuje více než dva tisíce moderních filmových triků, navazuje svým pojetím na populární tradici fantazijních dětských seriálů, jakými byli Arabela či Návštěvníci.

„Seriál Špačkovi v síti času má  všechny předpoklady zařadit se do zlatého fondu České televize. Tým režiséra Karla Smyczka je připravoval pět let a od námětu přes režii a herecké výkony až po trikové kousky seriál nasazuje nebezpečně vysoko laťku veškeré televizní tvorbě pro děti. Tak, jako to kdysi dokázal seriál Arabela,“ říká výkonný ředitel ČT :D Petr Koliha a dodává: „Seriál Špačkovi v síti času patří mezi hlavní taháky podzimního vysílání Déčka a budou také jedním z mála formátů, které nejsou na ČT :D určeny výhradně dětem, ale celé rodině.“

Seriál Špačkovi v síti času na ČT :DŠpačkovi v síti času jsou šestnáctidílným seriálem, který vypráví příběh rodiny, jejíž život zásadně změní objev paláce, kterým protéká čas. Matěj Špaček se spolu s dcerou ředitele Registru času Klementinkou rozhodne změnit životy svých rodičů tak, aby byli opět šťastní. Nejen on ale bude překvapen tím, kam může takové přání vést. „V seriálu Špačkovi v síti času hraje velkou roli nadsázka a humor. Právě ty do značné míry ovlivnily výběr herců. Pro obsazení postav rodičů Matěje bylo například rozhodující ale i to, aby byli herci věrohodní ve třech úplně jiných polohách, do kterých budou díky cestování časem vsazeni. Pavel Liška a Klára Issová to dokázali skvěle,“ říká režisér Karel Smyczek.

„Po dlouhé době jde o seriál, který z podstatné části stojí na tricích a ve kterém najdete všechny postupy, které dnes známe i z velkých zahraničních produkcí. Některé záběry jsou skládané až z desítek vrstev, přičemž jednotlivé podklady vznikaly jak v reálech, tak v trikovém studiu,” doplňuje Martin Dolenský, který se ujal filmové stavby a triků v Registru času.

V dětských rolích seriálu Seriál Špačkovi v síti času se objeví Leonard Stirský a Johana Krtičková. Další postavy hráli Simona Stašová, Miroslav Táborský, Vladimír Javorský, Tomáš Hanák, Pavel Zedníček a další.

ČT :D bude seriál Špačkovi v síti času vysílat každou neděli v 18:10. První dva díly se na obrazovce objeví v rámci Supervíkendu s Českou televizí už v sobotu 31.8. 2013 a v neděli 1.9. 2013. Svůj start v sobotu 31.8. 2013 oslaví Déčko také Velkým dětským dnem pro veřejnost v Centrálním parku na pražské Pankráci od 10 do 18 hodin.

Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D:

Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
Seriál Špačkovi v síti času na ČT :D
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !