Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.05. 2024
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 14.9. 2012

14. 09. 2012 | Televizní tipy
v Show Jana Krause bude v pátek 14.9. 2012 moderátor Jan Kraus opět zpovídat tři zajímavé hosty. Bývalý premiér a viceprezident Evropské banky pro obnovu Jan Fischer, režisérka a kameramanka Olga Špátová a legenda českého profesionálního tenisu Petr Korda budou hosty Show Jana Krause s datem 14.9. 2012.

Hosté Show Jana Krause s datem 14.9. 2012:


Jan Fischer - bývalý premiér a viceprezident Evropské banky pro obnovu, v současné době favorit prezidentských voleb.

Show Jana Krause 14.9. 2012Olga Špátová - režisérka, kameramanka, její nejnovější celovečerní dokument Největší přání právě vstupuje do kin. Dokumentaristka Olga Špátová je podepsána pod řadou filmů, mj. i pod dokumenty věnované lidem, jako jsou (nebo byli) Jan Kaplický, Miloš Forman či Karel Gott.

Petr Korda - legenda českého profesionálního tenisu, žije na Floridě a kromě toho, že se věnuje sportovní kariéře svých dětí, navázal opět staronovou spolupráci s Radkem Štěpánkem, jehož kariéru se snaží znovu nastartovat... Po několika letech přijíždí Petr Korda na návštěvu do České republiky.

Ukázka z představení Lidoskop, které se v blízké době dočká obnovené premiéry v Divadle Hybernia. Duchovním otcem a klíčovou osobností velmi netradičního divadelního formátu s prvky nového cirkusu, v jehož rámci mohou diváci zasahovat do děje kabaretu, je Petr Horníček z akrobatického dua DaeMen.

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 14. 9. 2012 večer na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !