8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 29.11. 2013

29. 11. 2013 | Televizní tipy
Oblíbená televizní Show Jana Krause s datem 29.11. 2013, bude opět plná zajímavých hostů. Zpěvačka Jana Kirschner, ekonom Luděk Niedermayer a prezident medvídků Petr Hanč se představí v Show Jana Krause s datem 29.11. 2013.

Show Jana Krause – 29.11. 2013 – hosté:


Jana Kirschner – slovenská zpěvačka, čtyřnásobná držitelka zlatého „Slávika“, která se rozhodla prorazit ve Velké Británii, ale v současnosti objíždí Česko a Slovensko s novým náročným hudebním projektem Moruša Biela.

Show Jana Krause 29.11. 2013Luděk Niedermayer
– ekonom, který byl 12 let členem bankovní rady ČNB a mezi roky 2000 až 2008 působil jako její viceguvernér. „Česká národní banka zasahuje do kurzu koruny ve snaze zvýšit inflaci, a tím podpořit ekonomiku. Je ovšem otázka, jestli se to podaří," říká Luděk Niedermayer. Jaký vliv podle něj bude mít na ceny v Česku to, že bankéři oslabují korunu? Začnou lidé dle předpokladu ČNB skutečně méně spořit a více nakupovat? Bude konečným výsledkem podpora a oživení české ekonomiky?

Petr Hanč – sběratel plyšových medvědů. Má zvláštní hobby a sbírá převážně nové kousky. Založil dokonce Republiku Medvídkov. Všichni jeho medvídci mají svá jména a vlastnosti uvedené v katalogovém listu. Každý medvěd vlastní průkaz Republiky Medvídkov. Na svých výstavách ukazuje pan Hanč život medvídků, chystajících se k spánku, povídajících si v rodinném kruhu, v restauraci, posilovně nebo na lyžích. Republika Medvídkov byla založena v roce 2003. Je svobodným společenstvím medvídků všech velikostí a všech barev srsti z celého světa. Mezi aktivity pana Hanče patří na prvním místě pořádání výstav.

Premiéru dalšího dílu čtvrté série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 29.11. 2013 od 22.10 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ráda se dívám, zajímavé, oddychovéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles