8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Své finálové Duety zazpívají hvězdy live!

19. 12. 2009 | Televizní tipy

V sobotu 19. prosince 2009 na ČT1 od 20:00 vyvrcholí souboj známých osobností a profesionálních zpěváků o titul Král a Královna duetů ve velkolepé pěvecké show Duety ...když hvězdy zpívají.

 

Finálové páry – Simona Postlerová a Petr Kolář, Vojtěch Bernatský a Petra Janů – předvedou své nejoblíbenější duety z této soutěže v pomalém a rychlém tempu, poté píseň, která vyjadřuje jejich vztah a jako „třešničku na dortu" zazpívají oba hvězdné páry stejný duet. Vždy za živého doprovodu Moondance Orchestra pod vedením Martina Kumžáka.

 

V průběhu přímého přenosu čeká diváky pěvecké překvapení večera v podání moderátorské dvojice Tereza Kostková a Aleš Háma.

 

Simona Postlerová a Petr Kolář zazpívají v pomalém tempu rock Hlupák váhá (Katapult), v rychlém tempu swing Can´t buy me love (Beatles) a třetí v pořadí bude soul Ze známých důvodů.

 

Vojtěch Bernatský a Petra Janů zazpívají v pomalém tempu Párkrát mlčet z muzikálu Fantom opery, v rychlém tempu soul Sedmkrát (Blackmilk) a jejich třetí písní bude balada Jednou nebe zavolá (Petr Kolář).

 

Oba finálové páry budou zpívat legendární hit Tam za vodou v rákosí (verzi Basiková/Bárta).

 

Šest párů, které do finále Duetů nepostoupily – Daniel Rous a Marcela Březinová, Ester Janečková a Kamil Střihavka, Jaromír Nosek a Jitka Zelenková, Pavel Zedníček a Radka Fišarová, Zuzana Jandová a Petr Kotvald, Jana Boušková a Tomáš Trapl – se s diváky společně rozloučí vánoční písní.

 

Exkluzivní pohled do zákulisí pěvecké show přináší pořad Duety…kolem dokola, vždy na ČT1 od 18:40 hodin, denně kromě soboty, naposledy v neděli 20. 12. od 18:35 hodin.


Zdroj: Česká televize

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !