8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táta na plný úvazek - 21.11. 2016

21. 11. 2016 | Televizní tipy
Péče o malé děti znamená plné pracovní nasazení a neustálou pozornost. Co se stane, když maminky přenechají děti i domácnost svým partnerům a vyrazí na dámskou jízdu k moři? Celou domácnost musí zvládnout tátové. A to leckdy opravdu není hračka! Aby tuto zkoušku zvládli muži se ctí, musejí se z nich stát tátové na plný úvazek. Jak to dopadne, uvidí diváci stejnojmenné show televize Prima již v pondělí 21.11. 2016 ve 21.35.

Táta na plný úvazek – 2. díl – 21.11. 2016:


V dalším díle show Táta na plný úvazek zavítáme na sever Čech. V Jablonci nad Nisou žije rodina Hyškových. A nedaleko, v České Lípě, Vejvodovi. Maminky Jana a Šárka jsou sestry, rodiny tak k sobě mají blízko nejen sousední lokací. Obě dámy mají ve svých domácnostech na starost vše – děti, vaření, praní, žehlení.

Táta na plný úvazek - 21.11. 2016Zkrátka domácí povinnosti, které mnoho mužů bere jako samozřejmost. To, že starost o rodinu ale není žádná dovolená, si jejich muži vyzkouší na vlastní kůži. Obě maminky se za poslední roky moc nevyspaly, a tak si potřebují odpočinout. Relax najdou na řeckém ostrově Rhodos. Jak si s dětmi, které jsou na maminkách hodně závislé, poradí po dobu 6 dnů tátové na plný úvazek?

Čtyřčlenná rodina Hyšků žije v paneláku v Jablonci nad Nisou. Tomáš (35) a Jana (31) vychovávají spolu Natálku, která je z předešlého vztahu Jany, a společného syna Sebastiána (skoro 2). Doma chovají ještě agamu a bezsrstou krysu. Z obav o to, jak její manžel zvládne vše zorganizovat, sepsala mu Jana malou instruktáž. Tomáš pracuje v telekomunikacích a je hlavně horolezec tělem i duší, snad tedy zvládne řešit každodenní domácí povinnosti i bez Jany. Horké chvilky mu ale připraví malý Sebastián, který v noci skoro nespí.  

Jakub Vejvoda (27) žije s partnerkou Šárkou Valentovou (26) a dcerou Vanesskou (18 měsíců) na panelovém sídlišti v České Lípě. Společnost jim doma dělá ještě kocour.
Jako řidič sanitky nemá Jakub moc času, s jedinou dcerou si zejména hraje. Po dobu nepřítomnosti své partnerky si ale dal za úkol především tři věci – odnaučit dcerku používat dudlík, zrušit sledování pohádek na tabletu u jídla a naučit malou spát celou noc ve své postýlce. Jakmile totiž dojde na jídlo a spaní, Vanesska vyžaduje pouze maminku. Jak si její tatínek s tím vším poradí?

Podaří se Jakubovi zajít si zacvičit do posilovny? Zvládne Tomáš upéct dort jako překvapení pro manželku? A utahají tatínci všechny děti alespoň na raftu? A jak snáší odloučení maminky?     

Sledujte show Táta na plný úvazek
již v pondělí 21. listopadu ve 21.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles