MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016

14. 02. 2016 | Televizní tipy
2. díl nového seriálu V.I.P vraždy s názvem „Mimo realitu“ uvidíte 14.2. 2016 od 20:15 na Primě. K vyšetřování vraždy majitele prominentní realitní kanceláře Richtra se k Beranovi připojuje energická spisovatelka Klaudie Wolfová, která si na případech sbírá materiál pro psaní dalšího románu.

Stopy nesourodou dvojici vedou k několik let starému spisu, kdy za záhadných okolností zmizela Richtrova manželka, Marika Břízová, bývalá slavná dětská herečka. Odhaluje se i složité soukromí zavražděného, který měl krátce před svatbou s krásnou modelkou.

V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016Klaudie vidí řešení v minulosti, zatímco Berana zajímá přítomnost, a hlavně bývalý přítel Richtrovy snoubenky, agresivní fotbalová hvězda Vencl, vyděračské anonymy, výhrůžky od nespokojených klientů realitky, a především nejlepší kamarád zavražděného – Ing. Polák.

Dopadne Beran spolu s Klaudií pachatele, který paradoxně netouží po ničem jiném než po spravedlnosti, a obstojí společně na svém prvním případu?

O seriálu V.I.P. vraždy:


Detektivní seriál (2016). Hrají Soňa Norisová, Patrik  Děrgel, Miroslav Vladyka, Martin  Myšička, Jitka  Sedláčková, Jan  Révai, Ladislav  Frej, Jana  Stryková a další. Režie Jaroslav  Fuit.

2. díl nového seriálu V.I.P. Vraždy
uvidíte v neděli 14.2. 2016 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016:

V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016
V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016
V.I.P. Vraždy - 2. díl - 14.2. 2016
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !