8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VIP Prostřeno 5.12. 2012 – Ivan Vyskočil

5. 12. 2012 | Televizní tipy
Ivan Vyskočil slaví Vánoce, když se mu chce, a když se mu nechce, tak je neslaví. „Čeho si vážím na tátovi? Asi, že se nás vždy zastal, když jsme potřebovali, a tak to má podle mě bejt,“ říká o tátovi dcera Míša, kterou má s herečkou Ivanou Andrlovou a s níž bude dnes vařit.

Táta je šikovnej, táta moc dobře vaří,“ chválí ho dcera. O tom, že se v kuchyni Ivan Vyskočil umí otáčet, už diváci VIP Prostřeno dobře ví. „Udělá u toho vždycky dost bordel teda, takže se bojím, že se tady za chvíli nehneme,“ brblá Míša, o níž si otec myslí, že má na všechno hned názor a někdy je i drzá.

VIP Prostřeno 5.12. 2012 – Ivan VyskočilVIP Prostřeno 5.12. 2012 –
Ivan Vyskočil:

Ve středu 5.12. 2012 uvaří ve VIP Prostřeno Ivan Vyskočil. Dnes to bude pro Ivana náročné nejen kuchařsky, „každý před kamerami někdy něco zapomene,“ ale i společensky, protože přijde Anife se synem Harim, který v jeho domě vyrůstal.

Anife přichází ve středu 5.12. 2012 do VIP Prostřeno jako prostopášná školačka a nechá se přivézt na kolečku, které by si hned odnesla na chatu. „Celou dobu jsi byla decentní, ale dnes máš slovní průjem,“ míní během večeře o jejím chování u stolu její exmanžel. Petra Černocká toho už má taky dost. Anife je zvědavá, snad i žárlivá, ovšem Ivan se nedá.

A jako kuchař nezklame. Soupeře nadchne výborným receptem - předkrmem se ztracenými vejci, báječným srnčím hřbetem s anglickou omáčkou, místo tradičního kuby udělá italské rizoto s houbami a lehké kuře se zeleninou.

Všechno je ve středu 5.12. 2012 ve VIP Prostřeno báječné a za tajemstvím úspěchu se skrývá nejen dobrá rodinná spolupráce, ale hlavně recepty jeho již několikrát zmíněné sestry, která prožila život ve Švýcarsku. „Naši rodinu nemůže nikdo podezřívat z rasismu,“ říká herec, když vypravuje, kdo všechno se také už sešel u jejich štědrovečerního stolu. „Předtím jsem byla mladá stará a dnes jsem stará mladá,“ bilancuje upřímně svůj život Anife.

VIP hosty čeká ve středu 5.12. 2012 ve VIP Prostřeno překvapivá a zábavná projížďka v autobuse Prostřeno, kde najdou nadílku, a řidičem bude sám Ivan Vyskočil! Skvělý nápad, dokonce si kvůli tomu udělal řidičák na autobus. „Je to frajer,“ uzná Anife, která se bála, že ji Ivan pošle zpátky do Bulharska.

A o sladké pohoštění s několika chody se postará Míša, která udělá pusinkový dort a skvělé koule podle maminčina receptu. Jako poslední přijde na řadu i tetino opět výborné cukroví. Nikdo už ale skoro nemůže. Jak to ten Ivan Vyskočil dělá?

Sledujte VIP Prostřeno, kde prostírá Ivan Vyskočil
již ve středu 5.12. 2012 na Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s patentkou - jenom si myslím, že dospělý člověk by se měl umět ovládat. V podstatě kazila večer hostiteli i ostatním u stolu, ale aspoň jsme si mohli o ní udělat přesnější obrázek... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Podle mě nemohla rozdýchat, když se po tak dlouhé době vrátila tam, kde býval její domov a takto se projevila. Líbí se mi její živellnost, ale některé řeči se nelíbili ani jejím kolegům u stolu.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles