8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019

24. 11. 2019 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Nastal čas pomalu, ale jistě začít s přípravami na Vánoce, neboť první advent stojí doslova za dveřmi. A protože ke svátkům patří krásně prostřený stůl, načerpáme inspiraci na slavnostní servírování a ozdobné kroužky na ubrousky.

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019Ke sváteční předvánoční atmosféře patří samozřejmě také náležitá výzdoba, a tak se nechme vtáhnout do Láďovy dílny a společně si vyrobíme zajímavou přírodní minizahrádku na stůl, dekorativní vánoční dárek z kusu prkýnka a šiškožalud jako ozdobičku na stromeček. Než se domem rozvoní vánoční cukroví, můžeme vyzkoušet recept na výtečný dýňový perník.

Pan Smotlacha neměl nikdy příležitost zavítat do Paříže, a tak se rozhodl, že si její dominantu – Eiffelovu věž – postaví přímo doma v obýváku. Je totiž slepená ze špejlí. Poslední listopadový díl zakončíme nápadem na rychlé pohoštění, neodolatelný tatarák ze šprot, kterým dostanete na kolena každou návštěvu.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte 24. 11. 2019 v 12.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019:

Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019
Vychytávky Ládi Hrušky - 24.11. 2019
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !