MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023

8. 10. 2023 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, rádi chutně a zdravě vaříte, využíváte domácí i venkovní rostliny pro jejich léčebné schopnosti, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Každý správný kutil potřebuje mít dobře srovnané náčiní a možnost si k práci sednout. Proto si ukážeme, jak si ze staré stoličky vyrobit úložný box na nářadí a zároveň zachovat její původní účel a funkci. Využívat to, co zbyde, a vytvářet z toho něco nového je přesně to, co má Láďa rád. Takže si bude přímo medit na návštěvě u kutilského dua Markéty a Romana, kteří vytvářejí krásné mozaiky z kusů kamenů, keramiky a kachliček. Všichni dobře známe pořekadlo: „Před heřmánkem smekni, před bezinkou klekni.“ A proto nám ve své domácí lékárně Láďa prozradí, co všechno dokáže vyléčit bezové listí.

Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023Zavítá také za divačkou Stáňou, aby od ní získal recept na vynikající zeleninovou hořčici à la ajvar bez konzervantů a éček, která prý božsky chutná zejména ke grilovaným masům a uzeninám. V Láďově dílně si předvedeme, jak vyrobit vychytaný stojan na svíčku z trámku a staré lžíce. A u zručné paní Jany budeme čerpat inspiraci k tomu, jak si vlastnoručně vydesignovat starou kuchyňskou linku. Ani tentokrát se neobejdeme bez dalšího rychlého a levného receptu, a sice na domácí šmoulí zmrzlinu z pouhých tří ingrediencí.

Vychytávky Ládi Hrušky kromě oblíbených návštěv českých kutilů a žen kutilek, představování nejrůznějších léčivých rostlin, bylinek, ale i ovoce či zeleniny v Láďově domácí lékárně a receptů jak z diváckého Rodinného stříbra, tak přímo z Láďovy kuchyně nabídnou novou rubriku Vychytávka týdne.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte v neděli 8. 10. 2023 ve 12.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023:

Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023
Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023
Vychytávky Ládi Hrušky – 8.10. 2023
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !