8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si poradit s komunikací? Zeptejte se „MUŽe“!

18. 09. 2009 | Úspěšní lidé
Komunikace je pro někoho nejpříjemnější součástí života, pro dalšího noční můrou a pro jiného třeba zajímavým předmětem studia. Jisté je, že nemáme šanci se jí vyhnout – mlčením, ani tím, že se schováme do bezpečí domova či anonymního davu. Komunikujeme prostě neustále!

Příjemným dnem nabitým zážitky a informacemi o vzájemné komunikaci bude zářijové setkání s „MUŽem“. Manuál úspěšné ženy, ve spolupráci s Asociací Profesionálů v Administrativě - TOPasistentka o.s., připravil již VIII. konferenci, tentokrát s názvem „Za vším hledej muže ANEB Ženská a mužská komunikace pod lupou“. Konference se koná 19. září v Grand Hotelu Bohemia v Praze.

Umění komunikace je jednou z nepraktičtějších dovedností, kterou můžeme vlastnit, učit se jí, či se v ní zdokonalovat. Na konferenci vystoupí PhDr.Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. se svým příspěvkem „Praktická komunikace pro každý den“, a mimo užitečných rad posluchačům rovněž odhalí zákonitosti neverbální komunikace a její vnímaní oběma pohlavími.

 Jak si poradit s komunikací? Zeptejte se „MUŽe“!Komunikujeme také vším a v každé chvíli našeho života. Záleží na celkovém rozpoložení a na naší psychice. Empiricky podložený výklad o souvislostech komunikace a psychiky doplněný o vlastní zkušenosti poskytne prof. PhDr. Jaromír Janoušek, DrSc. v přednášce nazvané „Verbální komunikace a lidská psychika“.

V odpolední části konference přijdou na řadu odlišnosti v komunikaci ženské a mužské, vystoupí autorka knihy Ráj na dosah PhDr. Táňa Nálepková. Téma příspěvku je „Ráj na dosah aneb pohled do života“ – kdo by nechtěl díky umění komunikace dosáhnout ráje?

Že jsou muži z jiné planety než ženy, to je otřepaná fráze. Bohužel se za ní ale skrývá velká pravda! Aby vám z tohoto faktu již dále neplynuly žádné potíže, uslyšíte přednášku Ing. Davida Grubera nazvanou „Proč ženy muže (ne)chápou“. Ing. Gruber, autor více než padesáti publikací, jichž se prodalo přes milion výtisků, na konferenci představí mnohá ze svých děl, která zájemcům ochotně doplní autogramem či osobním věnováním.  

V této části programu už budete umět komunikovat verbálně i neverbálně. Ale moment, komunikujeme přece i tím, co máme na sobě, tím jak vypadáme! Proto, aby komunikační schopnosti účastníků konference byly na konci dne perfektní, vystoupí paní Eliška Hašková Coolidge, první dáma etikety a patronka projektu, s příspěvkem „První dojem aneb důležitost vhodného Dress Code“.

O tom, že v komunikaci je i trocha magie, že ji ovlivňuje i cosi nadpřirozeného, avšak jasně daného, nás přesvědčí Mgr. Robert Stuchlík, astrolog, psychoterapeut a lektor. Přednášet bude na téma „Nástroje úspěšné komunikace aneb co musíte vědět“.  

Na závěr konference bude samozřejmě dostatečný prostor pro dotazy a diskusi se všemi zúčastněnými, pro zakoupení knih přednášejících a následnou autogramiádu. Kromě Ing. Davida Grubera bude svou nejnovější knihu pro děti Draka je lepší pozdravit aneb o etiketě podepisovat i paní Eliška Hašková Coolidge.

Buďme úspěšní v nejdůležitější oblasti lidského života – v komunikačních událostech!  

Více o projektu „MUŽ“ na Manuál ženy.cz 

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a vyjadreni pocitu i nazoru je na verejnosti opravdu slozite, nekdy je lepsi vsak dret jazyk za zuby a nevyjadrovat se vubec...proste:Drzet usta a krok
Obrázek uživatelky
profil
je to někdy opravdu složitéé!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles