8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Český Slavík Mattoni 2013

17. 11. 2013 | Úspěšní lidé

Pomalu se nám - opět po roce - blíží vyhlášení ankety Český Slavík Mattoni 2013; letos již po osmačtyřicáté! Hlasování pomocí anketních lístků je již dávno minulostí: pro své oblíbence můžete hlasovat prostřednictvím SMS zprávy, na internetu nebo osobně v sídle pořádající agentury v Praze. Moderní systém hlasování je snadno kontrolovatelný a zaručuje naprostou objektivitu. Hlasovat v anketě Český slavík Mattoni 2013 můžete od 2. října až do půlnoci 17. listopadu. Zatím tedy není nic rozhodnuto, stále máte možnost podpořit právě své oblíbené interprety.

Český Slavík Mattoni 2013

Vyhlášení výsledků ankety Český Slavík Mattoni 2013 proběhne v přímém televizním přenosu televize Nova v sobotu 23. listopadu 2013 od 20:20 hodin. Celý slavnostní večer se uskuteční ve Státní opeře Praha, v jedné ze scén Národního divadla. Moderování letošního ročníku Český slavík Mattoni se ujme Jan Kraus. Zlatí, stříbrní a bronzoví slavíci budou předáni v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka a Hudební skupina. Další ceny v kategoriích Absolutní slavík a Slavíci bez hranic (zde vybíráte nejoblíbenějšího slovenského interpreta /skupinu v Čechách), vedlejší ceny v kategoriích Objev roku a Skokan roku.

Český Slavík MATTONI 2013Mattoni Hvězda internetu

Již podruhé bude předána cena v kategorii Mattoni Hvězda internetu, která se od letošního ročníku ještě více zaměří na vyhledávání nových talentovaných interpretů, kteří nejsou dosud známí z televizních obrazovek nebo rádií, ale mají již řadu fanoušků na sociálních sítích. A podle prvních názorů poroty letos o talenty není vůbec nouze - mluví se o Adamu Mišíkovi, Kateřině Marii Tiché, raperu Lipovi a mnoha dalších. Vítěz této kategorie Mattoni Hvězda internetu obdrží odměnu 100 000 Kč a ani hlasující samozřejmě nebudou ochuzeni o hodnotné ceny.


MTV videoklip roku 2013

Letos můžete nově podpořit i svého favorita na cenu MTV videoklip roku 2013 - vybírat můžete z pěti nominovaných (hlasy lze posílat pouze formou SMS):

-  Lenny: All My Love

- Skyline: Staying alive

- Ben Cristovao: Bomby

- Tommy Indian: Slow slow slow

- Kryštof: Cesta ft. Tomáš Klus

 

V kategorii zpěváků bude zajímavé sledovat boj o vítěze: Vrátí Karel Gott úder loňskému vítězi Tomáši Klusovi a podaří se mu znovu převzít zlatého slavíka? V kategorii zpěvaček je jednoznačnou favoritkou opět Lucie Bílá, ale jistě bude napínavý souboj o další příčky mezi Lucií Vondráčkovou a Ewou Farnou. Ani skupina Kabát to mezi kapelami letos nebude mít jednoduché: na paty jí mohou šlapat kapely jako Nightwork, Chinaski nebo třeba znovuobjevená Lucie.

Jeden z hlasujících ankety Český slavík Mattoni 2013 vyhraje neobvyklou dovolenou od CK Alexandria: tentokrát to bude úžasná plavba Tichým oceánem z Los Angeles na Mexickou riviéru a zpět. Vítěz bude vyhlášen v průběhu galakoncertu.

Český slavík Mattoni patří nesporně k nejvýznamnějším hudebním událostem roku. Jakou představu o vítězích této ankety máte vy? Jestli jste ještě nehlasovali, máte nejvyšší čas - možná to bude právě váš hlas, který rozhodne! 


 
Uznevim - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík

Já si osobně myslím, že je na čase brát na vědomí mládí.Proti mistru Gottovi nic nemám.
.
Obrázek uživatelky
profil
Už loni bylo trapné, že Slavíka vyhrál Klus, někdo kdo neumí nijak moc zpívat,i jeho stříbro letos je trapné, je to sice o popularitě, ale přeci jen je to o zpěvácích....
je zajímavé, že si lidé ještě moc nevšimli, že se nám již "zrodil" nový zpěvák hlasově s kvalitou " mistra Karla Gotta" - a to je Vojtěch Dyk, za pár let mi dáte za pravdu....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles