8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

I. ViceMiss ČR 2007 Veronika Pompeová na Miss International v Tokiu

6. 10. 2007 | Úspěšní lidé
Miss Sympatie a I.Vicemiss tradiční soutěže Miss České republiky 2007 Veronika Pompeová odlétla na mezinárodní soutěž Miss International do Japonska.

V zemi vycházejícího slunce stráví místo původně plánovaného měsíce dva týdny. Finálový večer jí čeká v pondělí 15. října 2007. Svou reprezentaci naší země zahájila stylově v den svých 22. narozenin v neděli 30. září.

I. ViceMiss ČR 2007 Veronika Pompeová
Poodlétla za vycházejícím sluncem


“Miss Veronika se před cestu vybavila u módního tvůrce Josefa Klíra luxusními šaty pro celý pobyt s důrazem na dokonale vyvážený set pro samotné finále. V mobilním šatníku si veze večerní róby, koktejlky, elegantní a sexy korzet i krásné malé večerní róby.

Josef Klír má, kromě servisu pro naše missky mířící na zahraniční soutěže, spoustu práce také s přípravou exklusivních kolekcí pro jubilejní XX. ročník Miss ČR 2008. Zástupci organizátorů soutěže, kteří měli možnost nahlédnout do zákulisí jeho salónu slibují, že už samotná semifinálová kola a nakonec velké finále 15. března 2008 budou významné české módní události přelomu let 2007 a 2008.

“Miss “Miss














Veronika Pompeová se zabydluje v Tokiu

„Letěli jsme přes Vídeň a bylo to opravdu dlouhé. Japonci nás ale velice mile přivítali. Jsou tak milí a přátelští, až je to někdy k zbláznění,“ napsala nám Veronika Pompeová z Tokia.

Organizátoři soutěže dopřály dívkám z celého světa dva dny odpočinku. Za tu dobu naše I.Vicemiss a Miss Sympatie 2007 stihla zjistit, že je obklopena sterilně čistým prostředím a příjemnými dívkami, se kterými se dá velice dobře vyjít. Pokoj sdílí s Miss Indonésie a skamarádila se také s Miss USA.

“Miss “Miss














Pátý den jejího pobytu jsme dostali další e-mail:
„Moc se mi tu líbí. Japonci jsou tak pozorní! Holky jsou přátelské, držíme pospolu. Nejvíc si rozumím s Miss USA, Miss Indonésie, Británie a El Salvador. Jídlo mi tu chutná, i když se skládá z úplně jiných chutí než u nás. Každý den ale máme rýži, a ta už mi pomalu leze i ušima.
Hotel je velmi luxusní a je z něj krásný výhled na město. Ráno snídáme až nahoře ve 33. patře a celé Tokio máme jako na dlani.“


Jak je vidět, Veronika se už rozkoukala. Na welcome party pro soutěžící se dostavil zástupce našeho velvyslance v Japonsku a popřál jí hodně štěstí. Bude ho jistě potřebovat.

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a ján pořád koho mi připomíná Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Veronika je sluníčko, myslím si, že v Tokiu zaboduje, je zvláštní typ neco jako je Ivana Christová.Držím palce
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles