8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Občanské sdružení Život dětem

19. 02. 2008 | Ze společnosti
Občanské sdružení Život dětem bylo založeno v únoru roku 2000 s cílem pomoci těžce nemocným dětem, které onemocněly závažnou a bohužel smrtelnou nemocí - leukémií.

Po otevření nové dětské transplantační jednotky kostní dřeně, jejíž vybavení jsme ze sbírek – Srdíčkových dnů - a darů sponzorů podpořili více jak dvanácti miliony korun, jsme se rozhodli v naší dobročinné činnosti pokračovat a pomáhat dalším dětským oddělením II.dětské kliniky ve FN Motol Praha. Současně jsme také začali pomáhat dětským zařízením v naší republice, mezi která patří dětská oddělení nemocnic, dětské domovy, stacionáře pro handicapované děti a dětské ústavy sociální péče. Pomáháme již 35ti mimopražským nemocnicím, ve kterých převážně podporujeme tzv. krizová pracoviště, jakými jsou jednotky intenzivní péče.

Občanské sdružení Život dětem V roce 2002 jsme uspořádali sbírku na pomoc středním a základním školám, které byly zasaženy povodněmi. Od konce roku 2003 jsme rozšířili naši činnost a začali jsme pomáhat Jednotce intenzivní a resuscitační péče Kliniky dětského a dorostového lékařství VFN a 1.lékařské fakulty University Karlovy (Ke Karlovu 2, Praha 2), která pečuje o těžce nemocné novorozence a dětské pacienty z celé republiky.

Podrobné informace o naší již osmileté činnosti a o tom, jak jsme za celou dobu konkrétně nemocným, handicapovaným a opuštěným dětem pomohli, najdete na našich webových stránkách www.zivotdetem.cz.

Občanské sdružení Život dětem Občanské sdružení Život dětem















K dnešnímu dni činí tato pomoc již 67 276 386,- Kč



Hlavním přínosem finančních prostředků pro naši činnost jsou veřejné sbírky – Srdíčkové dny. Občanské sdružení Život dětem pořádá tři sbírkové projekty ročně, a to v dubnu, září a v prosinci. Nejbližší sbírka, kterou pořádáme, se koná ve dnech 14. a 15. dubna 2008, další potom 15. a 16. září 2008 a 8. a 9. prosince 2008. Při dubnové sbírce budou studenti středních škol v celé České republice prodávat plastové klipy ve tvaru srdíčka za 20,- Kč/ 1 kus a špendlíky ve tvaru srdíčka v barvě zlaté a stříbrné, cena 30,- Kč/ l kus, s naším logem - usměvavým sluníčkem.

Občanské sdružení Život dětem Občanské sdružení Život dětem















Během celého roku můžete pomáhat
i zasíláním dárcovské sms ve tvaru
DMS ZIVOTDETEM na číslo 87777


nebo zakoupením drobného předmětu. Na našich webových stránkách www.zivotdetem.cz je naleznete v kolonce „kupte si drobný dárkový předmět“.

Za vaši pomoc vám srdečně děkujeme,
pomáháte nám „proměnit dětské slzy v úsměv“.



Občanské sdružení Život dětem
Anna Strnadová, ředitelka
Maria Křepelková, předsedkyně




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to je pravdaSmajlík-
Obrázek uživatelky
profil
detičky - smysl života
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles