Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srovnání povinného ručení nebo cestovního pojištění přes internet? Proč ne

31. 12. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Také jste si zvykla, že přes internet dnes můžete vyřídit a udělat spoustu věcí? Web lze využívat i v souvislosti s vaším autem. Pokud je to přímo vaše starost, poradíme vám. Pokud se o auto stará váš manžel nebo partner, doporučte mu toto čtení. V obou případech si usnadníte život, ušetříte mnoho času a samozřejmě i peněz. A to stejné platí i v případě, kdy se nejenom s vozem chystáte do zahraničí.

Pojištění lze sjednat jednoduše online


Pryč je doba, kdy se muselo na pobočku pojišťovny, nebo bylo nutné domluvit schůzku s pojistným agentem. Dnes existuje ještě jedna, mnohem jednodušší možnost. Ať už chcete pojistit své auto, nebo sebe, můžete k tomu využít internet. Příkladem je kalkulačka ručení, která zajistí nejenom správný výpočet pojistky, ale umožní také její sjednání. To vše v podstatě odkudkoliv a kdykoliv. Přístup na internet má dnes už téměř každý a webové stránky fungují nonstop.

povinné ručení a cestovní pojištění on-linePřináší to řadu výhod


Sjednat si pojistku přes internet přináší i řadu výhod. O tom, že ušetříte čas, který můžete věnovat třeba svým dětem nebo partnerovi, jsme již mluvili. Zapomínat nelze také na to, že ušetřit můžete i nemalé peníze. Jak proto, že si můžete porovnat ceny jednotlivých pojišťoven, tak i proto, že si sama můžete specifikovat, jak má výsledný pojistný produkt vypadat. Pokud zůstaneme u aut, tak je možné:

    • Nastavit limity pojistného krytí
    • Zvolit varianty připojištění
    • Využít další doplňkové služby

Vše máte plně ve svých rukou, což znamená nejenom finanční úsporu, ale znamená to i to, že bude vaše auto pojištěno tak, jak potřebujete vy. Ne, jak vám doporučí pojistný agent, hlavně kvůli své provizi. To je velké riziko, když smlouvu sjednáváte u neznámé a neprověřené osoby.

Stejnou cestou pojistíte i svou osobu


Nejenom majetek můžete pojistit online. Stejně tak jednoduše a také výhodně můžete pojistit sebe samotnou, ale i svou rodinu. A to při cestě za naše hranice, kde je na vhodné míst sjednané známé cestovní pojištění. Nutno připomenout, že ne všechny lékařské zákroky jsou v zahraničí hrazeny tak, jako je tomu u nás. Mnoho turistů může čekat nepříjemné překvapení, když jim nemocnice vystaví účet. Cestovní pojistka tyto náklady jednoduše pokryje. A nejenom je. Součástí pojistné ochrany může být třeba také:

    • Pojištění zavazadel a sportovní výbavy
    • Pojištění odpovědnosti dospělých i dětí
    • Asistenční služby a pomoc v zahraničí

Stačí vědět jen základní informace


Říkáte si, že je to snadná cesta, jak získat pojistnou ochranu, ale nejste si jista, co vše budete potřebovat? Je to jenom pár základních informací. Pokud sjednáváte povinné ručení, budete potřebovat pár svých osobních údajů a také data k vozu, která najdete v jeho technickém průkazu.

V případě sjednávání cestovní pojistky postačí jména a data narození pojišťovaných osob a dále už jenom termín pobytu v zahraničí a cílovou destinaci. Je vidět, že sjednat pojistku přes internet zvládnete i když to děláte úplně poprvé v životě.

Vyberte si pojišťovnu, která vám vyhovuje


Sjednat pojistku online nemusíte jenom na webu vaší oblíbené a preferované pojišťovny. Lepší cestou jsou takzvané online kalkulačky. Jejich výhodou je celková nezávislost. Spolupracují se všemi pojišťovnami na trhu, a tak vám předloží právě jejich jednotlivé nabídky. Výsledkem toho je možnost porovnání. Třeba podle ceny, podle rozsahu nabízených služeb a pojistného krytí, ale třeba i podle výše pojistných limitů. V tu chvíli možná zjistíte, že jste po dlouhé roky platila za pojistnou ochranu zbytečně moc. Že u jiné pojišťovny získáte to stejné za výrazně nižší cenu, nebo že za stejnou pojistnou částku dostanete ochranu, která už myslí skutečně na vše a bude vyhovovat i těm nejnáročnějším.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !