8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Stopy, fakta, tajemství - Ernesto Che Guevara

28. 05. 2013 | Televizní tipy
Co u nás pohledával legendární revolucionář Ernesto Che Guevara? Reportér Stanislav Motl pátrá v dokumentárním cyklu České televize Stopy, fakta, tajemství po záhadách a neznámých historických souvislostech.

Ernesto Che Guevara - milovaný i proklínaný, legendární revolucionář, ikona 60. let. Od jeho smrti uplynulo už více než 40 let. Vycházejí o něm knihy, točí se o něm filmy, ale stále zůstává nad jeho jménem řada otazníků.

Stopy, fakta, tajemství - Ernesto Che GuevaraKdo například ví, že svého času žil Che Guevara pod změněnou identitou v Praze? Dozvíte se v pořadu Stopy, fakta, tajemství - Ernesto Che Guevara. Téměř půl roku chodil do pražských kin, občas navštívil pivnici U Fleků, aniž by oficiální místa vůbec tušila, o koho jde a co tu vlastně dělá.

Zdržoval se v konspiračním bytě, který patřil československé rozvědce. Ale stále zůstává kolem jeho pobytu mnoho neznámého. Po stopách Ernesto Che Guevary se vypravil Standa Motl s cílem rozkrýt tajemství jeho pražského pobytu.

Sledujte pořad  Stopy, fakta, tajemství - Ernesto Che Guevara!

Stopy, fakta, tajemství - Ernesto Che Guevara uvidíte 28.5. 2013 od 20.50 hod. na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !